Hilal20 Merhaba göğüs pompası doğumdan önce alınmalı mı sizce yoksa sonrasında ihtiyaç olursa mı alınmalı ? Ve kullananlar varsa marka önerebilir mi?
eylusko Hilal20 lansinoh un aldım. çünkü 7/24 ben çocukla olamayacağım dışarıda işlerim muaynem yada farklı şeyler olacak sağip bırakırım evde bakan kişi biberon ile verir en azından .
gokcekocyigit07 Hilal20 Ne olur ne olmaz diye ve zorunlu sezaryan olacağım için E Bebek’ten Wee’nin manuel el pompasını aldım set halinde, eğer gerçekten çok kullanırsam, gerekli olursa daha sonra Lansinohun elektrikli pompasını alacağım
Medilifegun Hilal20 gerek duyarsam alirim diye almamıştım doğumdan sonra 4. Gün mastit oldum kosa kosa ebebege gittim keşke en başından alsaymisim dedim çok acı çektim çünkü bence doğumdan önce alınmalı illaki ihtiyac oluyor ben mamajoo aldım fena değildi
Cansel22 Bence en büyük ihtuyac yeni doğduğunda ilk emmeye başlayınca sut cok gelmeye başlıyor bebekte kucuk oldugundan dolayı sut goguste kalıyor sağar verirsin hem sutun çoğalır
AsM Yeni dogum yaptim canim gerek olmaz diye almamıştım ama keske alsaydim bebeğim kuvezde sutum gelmedi esim hemen aldı lansinoh elektrikli pompadan tabu eczaneden alinca baya pahaliya geldi internette daha uygundu 200 lira farkla aldik acil oldugu icinde mecbur aldik yani ama cok guzel sutum ilk gun gelmedj biraz uzuntu stres etkietti sonra ikinci gun az az gelmeye basladi sagdikca artıyor güzel bir pompa bence Manuel alinmamali insan yorulur elle sagmaya cekisi falanda guclu baya tavsiye ederim