seyram Prenses21 canım seninki doğum sancısıdır bence doğum başlamıştır diye düşünüyorum sen en yakın hastaneye Bi başvur biraz dhaa emin olunca en iyisi
Nurssss Esraali sırt agrıısda olabilir dediniz ya bu agrı nasıl tam olarak bendeki hiç gecmeyen ve belden sırta doğru yayılan rahatsız eden bi agrı geçmiyor sabahtan beri 39 haftalıgım doğum başlangıcı olabilirmi
Prenses21 seyram 2 saattir gecmedi araliksiz devam ediyo cok siddetli degil aman aman ama agriyo yani batiyo yatamiyorum
Sb16 Huzurmelegim_28 kaç haftalıksınız benimde bel ağrım çok var ve bugün galiba nişanlım geldi sarı sümüksü ve kıvamlı bir şekilde
Huzurmelegim_28 Sb16 37+6 sarı sümüksü tarza bendede geliyor ama akıntı dediler bekliyorum ağrılar sıklaşmadığı için salı kontrolüm var zatenn gelse artık bebeğimm💜🤍
Sb16 Huzurmelegim_28 benimde 37+5 artık bende gelsin istiyorum benimde salı günü kontrolüm var doktoruma sordum sancı yada kanaman olursa hemen gel dedi bir an önce sağ salim kavuşsak yavrularımıza valla çok bunaldım sıcaklardan kafam kalkmıyo artık