Baharcilek Ben ilk kızımda nişan geldikten üç gün sonra doğum yaptım o arada hemen doktora gittik ama hep boşa boyna hastaneye git gel psikolojik yorgunluk bu ikinci. Gebeliğim acaba nişanım gelince sancım olana kadar acaba gitmesem mi diyorum
Kmndas Baharcilek doktorum nişan gelirse sancını bekle duşunu al rahatla öyle gel dedi hemen gitmeye gerek yokmuş ama su gelirse hemen gel dedi
Bebegimicin1 Baharcilek bence bekleyin agrilarinizi benim 37.6 da nisan geldi 41 e kadar da ne gelen ne giden oldu en son suni sanciyla dogurdum benim de 2. Gebeligim ev yakin bekleyebildigim akdar beklicem geci benim dha doguma cok var 10 hafta kaldi
asyahumam Baharcilek ben gitmeyi düşünmüyorum suyum gelmediği ve sancım dayanılmaz olmadığı sürece evde çekmeyi düşünüyorum çünkü hastaneye gidince nstye bağlayıp sancinin sıkılaşmasini bekleyeckler. Daha stresli en azından evde hareket eder duşa girersin ortam daha rahat
Oymk_ozg Aynı şey benimde başıma geldi canım uzaktan geldiğimiz için yatış verdiler gondermediler bir gün kaldik suni sancı ile sabaha doğum yaptım. Şimdiki aklım olsaydı kendi sancım gelinceye beklerdim evde
Baharcilek Blgesronel92 nişan gelmesi doğum başladı demek değilmiş sonradan öğrendim ama doğum yakın demekmiş bir gün de olabilir bir haftada olabilir
asyahumam Baharcilek ilk doğum sanmıyorum canım tabi hızlı olan da vardır zaten en fazla 15 dk falan hastane trafik olsa bile yetişir yani 🤔