ZumrutHanim Bebegi dogmus anneler Sallanan park besik marka tavsiyeniz varmi e bebekde 500 kusura babyplus var renkli tavsiye edermisiniz
SerpilEsra ZumrutHanim bende 500 kusure aldm 2.5 yil once cok memnunum bilmiyorum marka onemlimi hepsi guzel gibi🤭
denizinnannesi ZumrutHanim bebegim dogmadi henuz ama bende elele nin anne yani park beşiğini alicam com guzel kaliteli bi görüntüsü var bu ay stoklara girecek tavsiye ederim
Baharcilek Ben çok düşündüm bu konuyu çok araştırdım prego Miami aldım tüm özellikler var trenyolda satılıyor geldi elime çok kaliteli anne yanı da oluyor üç dört yaşına kadar yatar
ZumrutHanim Baharcilek trendyoldan cok alisveris uapan anne var ama guvenemiyorum ya kullanilmis gelirse ya teshir gelirse diye
ZumrutHanim Ysmmmnn ebebekde babyplus var fiyati yariyariya benim de butcem dusuk riskiydi doktordu hastane yat cikti sarsildi. alsam elimde kalirmi 1 yoyko fiyatina 2 babyplus oluyo yoykonun ozellikleri neler
ZumrutHanim SerpilEsra iste markaya gore urun kalitesi degisio ya o yuzden soruyorum bi de nettenyorumlarini okuyorum
ZumrutHanim baska marka varmi kaynanam illa da mobilya olsun diyoo imdat help diye baslik acsam daha mi iyi olurdu acaba :)
Kuben Mirkelam onu aldım gri istiyordum ama gri bir süre gelmeyecek gelen de zamlı gelecek dediler daha fazla beklemek istemedim. Ama öyle kıpkırmızı değil bordo
ZumrutHanim Ysmmmnn evet netten baktim kullanan biri olarak 1. agizdan kaliteli yada kalitesiz yorumu yapabilirsiniz diye dusunmustim neyse
denizinnannesi ZumrutHanim elele nin sitesinden takip edebilirsin canim instgramdan da takip edebilirsin agustosun 15 de falan gelecekmis