alininannesiii İsimler kişiliğe yansırmış Eren isminde ki kişiler nasıl sizce Ali eren koyabilirim ismini çocuğumun
lina1233 alininannesiii benim akrabam olan Eren çok sakindi. Eğitiminde de oldukça başarılı zeki bir çocuktu
Littlespy alininannesiii 2 kuzenimin adı Eren ilki çocukken zıpır bişeydi ama şimdi çok aklı başında efendi bir çocuk, bir de yakışıklı ki sıpa 😃🤩 diğeri de daha sakin ve çok zeki bir çocuk 😌 bence güzel bir isim koyulabilir 😃
Fiknet Bir öğretmen olarak Eren isminde olan çocukların hareketli , biraz asi, başına buyruk olduğunu gözlemledim. Tercih elbette sizin 🥰
Mooommyy1 alininannesiii benim dayimin ismiydi cok nur yuzlu cok tatli cok iyi kalpli bir adamdi , yaşlandi vefat etti … torunu ve bir kuzenime ismini verdiler okadar uslu akili cocukki ikiside . Benimde hep icimdedir oglum olursa dusunecegim ilk isimlerden birisi 🥰
Asyamira alininannesiii Kardeşimin ismi Ali Eren 🙈 küçükken ciddi manada yaramaz bir cocuktuu az cektirmedi bize 😂😂 ama şimdi aşırı sakin düzgün birisi 🙈🙏🥰
BaharBA alininannesiii gorimcemin ou adi eren bebekliginden beri annesi cekio 17 yasinda haeln cekiyorum diyo
Sadece_anne alininannesiii Kuzenim var eren, yani zeki ve caliskan diyemem ama bebekliği inanılmaz zordu ama şuan 13-14 yaşlarında çok uslu sakin efendi biri oldu 😊
annesinin_beybisi alininannesiii eren diye yan komşumun oğlu var 7 yaşında okulda derslerle hiç alakası yokmuş annesini söyledi ve çok terbiyesiz bir çocuk ağıza alınmayacak küfürler ediyor camdan duyuyorum 😁 ama herşey aileden kaynaklı bence yetiştirmekle ilgili çocuk küfür edince birseu demezseniz illaki bunu iyi birseu zanneder eren ismini severim bence güzel
Kbra_em alininannesiii 2 eren tanıyorum biri 2 yaşında kıpır kıpır :) diger eren 17 18 yaşlarında sakin, derslerle arası 0, kendi halinde bi çocuk..