Prenses21 Dogumu hzlandiran bitki cayi vrmi kizlar ahududuyu hic biyerde bulamadim acilmam var 3 cm duznsiz sancilarim vr pazartesi tekrar gitcem kontrole sancimin acilmamin artmasi lazim suni istmiyorum
Havvanur96 Prenses21 canım doğumu başlatan ve acilmaya yardımcı hareketler var netten bakabilirsin Squat yapabilirsin en basiti bide Defne tohumu açıklık sağlıyormuş ebe söylemişti bunları dene istersen inşallah tez vakitte sancın gelir kucağına alırsın bende 39. Haftadayim 🥰
Baharcilek Prenses21 aynen adaçayı rezene hurma. Ananas da arkadaşın dediği gibi ben bide Meryem ana otu da aldım sancım gelince içicem
Prenses21 Baharcilek bunlrin cayini iciyosunuz dimi meryem ana otu bnde aldim ama dogum sancio olmadi icin dha kullanmak istemiyorum
asyahumam Prenses21 benim de dün benzer bir ağrım vardı ama tam tersi yatınca ağrıyordu hareket edince geçiyordu benimki yalanciymis geçti sabaha. Sizinki bence gerçek sancı olabilir takip edin hayirlica gelsin bebiş
Seminn Benmde sabahtan beri bel agrım var ayak bileklerim şiş nst den çıktım şimdi doktor senin 1 haftan daha var gibi dedi 🤷🏻♀️ vücut kendini doğuma hazırlıyor dedi ayak bileklerim için kan ve idrar tahlili vermem gerektiğini söyledi pazartesi
asyahumam Seminn off doktorlar biliyor sanırım geçen gün bana da en az 2-2.5 haftan var dedi 38deyim bir de 😒 üzüldüm gelsin istiyorum çünkü 😂