seker55 Merveburakbatuhan bilseydik bebeğimizi belki de kaybetmezdik aşılama yapmıştık olmamıştı bu kendiliğinden olmuştu o yüzden çok çok üzgünüm o kadar sevinmiştik ki ilk bebeğimiz olacaktı vardır bir hayrı tabi ama aklıma geldikçe çok üzülüyorum doktor iğne versem mi sana demişti kararsız kaldım dedi keşke verseydi ne diyeceğimi bilemiyorum
seker55 SerpilEsra işallah canım bana dua edersen sevinirim bende siz gibi hayırlısı ile bir evlat sahibi olayım
Happykariner Aslicrn merhaba kaçıncı haftada iğneye başlatıyor doktor. Bende de pıhtılaşma var adet geçikmesi yaşıyorum ve negatif şu an sonucum . geç döllenmeyse ve hamileysem doktor ne zaman iğne başlatır acaba ? Bende şu an coraspirin 100 mg kullanıyorum
Aslicrn Happykariner hamile olduğunu öğrenir öğrenmez başlatıyo canım test yapmaya devam et pozitif görünce kan verirsin doktor hemen yazar zaten
papatya56 Benımde kan pıhtılaşmam var iki düşügüm var coraspın kullanıyorum hamıle kalıncada ıgne kullancam
Gizmo90 Pai önemli bir gen diye biliyorum hamile kalmadan bi doktora gözükün. Bazı doktorlar hamile kalmadan iğne veya coraspirin başlatıyor bazı doktorlar hamile kaldıktan sonra