Zeyna27 Kızlar 15. Günüm 14. Gün test yaptım negatif gelen giden yok ama biliyorum vücudumu tanıyorum adet belirtilerim var ne zaman adet olurum bugün olmam gerekiyor normalde
annesinin_beybisi Zeyna27 normal zamanında olursun klomen adeti etkilemiyor etkilerse bile zamanında olursun geç olmazsin
Zeyna27 Burcu-2910 iğne oldun mu kaç yumurtan vardı benim çöktü ama demek ki çok olması pek de işe yaramıyor
Burcu-2910 Zeyna27 doktor kontrolüne gidemedim yani tatil olunca sonrasında gittim ama karından baktı yumurtlama olmuş dedi bende o haftayı değerlendirdim sadece
Zeyna27 Burcu-2910 anladım canım benim alttan baktı beraber saydık yumurtaları klinik olduğu için çok hasta olmuyor o yüzden çok ilgilendi doktorum
Burcu-2910 Zeyna27 görünüyor muydu 🙂ne Güzel ya ben ilaç bittikten bir gün sınra gittim gelişmiş yumurta yok dedi sadece erken gelmişsin dedi sonda tatil girdi sen ne zaman gittin ilaç bittikten sonra
Zeyna27 Burcu-2910 ilaç mesela çarşanga başladım pazar bitirdim diğer Çarşamba gittim gittikten 3 gün sonra ve çok fazla yumurta vardı aşırı çoktu olsun da çoğu gebeliği de göze aldık yani
Burcu-2910 Zeyna27 ben birgun sonra gittim suan yok dedi ama ben genelde geç yumurtluyorum onsan diye düşündüm
Zeyna27 Burcu-2910 valla ypk canım 16. Gün evde yapılan testte negatif adetim gelsin tekrar gideceğim doktora