ozlmcnkse Aysobaciniz benim ilk 😂 ondan galiba😂 yapan birini bulup 5 yaptırmam lazım yoksa kendimi şişliycem sinirden😂😂😂
ebruzb ozlmcnkse siz aynı bensiniz ya 😂😂 geçen sene bende bir iştahla başladım evdeyiz yasaklar falan yokk çıldırdım daha da sinir geldi😂😂
HurremSultan Minikpandaa son eksiklerimizi tamamladık ya dışarıya kıyasla yarı yarıya daha uyguna aldım aldıklarımı. Artık çantamı hazırlamam lazım çünkü☺
Findikaltinim Ezgice0 Cam ve biberon olarak da kullanılabildiği için aldım bir de küçük bir biberon tam o ay bebeklerinin midelerine uygun 🌸
Klc-ravza Bnde katlanabilir küvet i kovası selesi masrabası zibinlar dan 2 tane müslim bez agis mendili biberonlqr suluk birde emzirme örtüsü aldım
emiras59 rabiiaaaa bende bimden almıştım yıkadım 30 derecede pamukları toplandı biraz ama kuruyunca düzeldi
Merveakcaaa https://resimyukle.io/r/OCujmOS0aC O kadar kalabalıktı ki herkes saldırdı bine bugün😂 bnde kızıma bunları alabildim 😍
Merveakcaaa Kıyafet zıbın vs. Herşeyim tam diye biberon emzik almışken bunları da kaptım arada hemen😂😂
gokcekocyigit07 htcsrtymc Sıcaktan gidemedim 🥲 sağlıkla gelsin yavrularımız, sağlıkla iyi günlerde kullanalım her şeyi 🥰🤲