Ozlemzeynep Sibel93 benim bebegim cok kusuyodu üstüne örtüsü battaniyeyle kullandık sildik vs yıkayım dedim mahvoldu bozuldu hep yıkama 😞
htcsrtymc Semablak92 yaaa ama hem çok sıra vardı hem her şey çook azdı 2 şer taneydi bir çoo şey mesela ☹️
VeraVrea İki müslin 4 alıştırma külodu, bir diş kaşıyıcılı eldiven, bir de gitmişken bebek temizleme pamugu😅
Merve-bebek Birumuteses29 ama niye 99 lira daha fazla veriyim ki e bebekte 170 de onu uygun bulduğum için almak istedim
htcsrtymc Sunay10 yaaa kıyamam umarım bir daha gelişinde yakalarsınız buradan indirimleri duyuruyor herkes takipte kalalım ☺️ benim eşim de maalesef bu konularda böyle ☹️ Kayınvalidem sağ olsun onunla hallettik eşime kalsaydı yeniden gelir ne olacaktı
htcsrtymc Nelmali küvet alınmış daha ne olsun 😍 gerisi teferruat her an bulunabilir ama bu küvetlerin piyasasını biliyorsunuz 🤦🏻♀️ Güle güle doğup sağlıkla kullansınlar bebişlerimiz 🙏🏻
htcsrtymc Beyza97 amiiin benim de ilk bebeğim heyecanla dokunuyorum her birine😍 sağlıcakla doğsun kullansınlar inşallah bebeklerimiz🙏🏻 Anne yanı yatağına yetişemedim yaa o çok işe yarar bir şey :()
htcsrtymc Aysobaciniz en güzeli küvet seti bence diğerlerini yine bir şekilde buluruz ama malum bu küvetleri fahiş fiyatlara satıyorlar:( hayırlı olsun 😍
Aysobaciniz htcsrtymc ya demi kesinliklee 🥰😍 uzun çaba sonucu aldım teyzenin biri arkamda konuşuyo nerden aldın ne yaptın ben bekledim o kdar dedim baak bende hamile halimle bekliyorum 😒 az daha dese al sen dicem sankii😂
AnneHilal htcsrtymc banyo seti aldım daha doğrusu kayınvalidem aldı onu sağ olsun 😁 ben de babynest ve cam biberon aldım 😊 müslin istiyordum ama kalmamıştı