Kirmizivosvos htcsrtymc sabah çok erken gidip aldım zaten küvet bir tane gelmiş erken uyandım ama değdi 😊🧡🙏
Dilekcnkn htcsrtymc Valla İstanbul’da olsam bende bulamazdım şansıma eşimin memleketine gelmiştim buralarda kalıyor herşey bir tane vardı aldım hemen 😂
TugceBelis htcsrtymc aynen bende müsline bayıldım emzik biberon oyuncak bir iki zıbın bunlarda vardı da ihtiyacım olmadığı için almadım küvet gibi büyük şeyleri bitirmişler ama inşallah sağlıkla doğsunlar da 🙏🏼🤗
brcozdmr-068906 Maşraba kova ve kisa kollu zıbın aldım bende.Millet bi koşuyor anlatamam 😂😂dedim kalırsa alırım kalmazsa napim diye gitmiştim millet oyuncaklara hücum edince bana kaldı onlarda 😂
Dilek94- htcsrtymc Babynest 2 adet vardı bugün akşamüstü gittim bime kimsecikler almamış buradakini.Bende yürüme arkadaşı almak istedim bitmiş tabii o saate bırakırlar mı? 😄
Mmm333 htcsrtymc bende katlanabilir küvet setini aldım çok beğendim ama beybinestleri pek beğenmedim onuďa aticaktim almadım
Guneyinannesi1 htcsrtymc 2 paket ağzı mendili 2 paket beyaz atlet 2 adette mavilerden vardi aldım çizgili, anne yani yatak 1 paket alt giyim , 2 adet penye battaniye 1 adette Müslin battaniye 🥰😊
Prenseslerinannesii Bu battaniyeler pamuk mu acaba ben de aldım ama üstünde pamuk veya değil diye bir şey yazmıyordu
Yasmnce Benimde eşim gitmiş almış ilk alışverişi oldu bebeğimin. Küvet kova sepet biberon emzik babynest nevresim takımı dİş kaşıyıcı silikon önlük oyuncak alıştırma kulodu battaniye ne gördüyse almış 🤣