nvn-mutlu Taner91_zemine 🥰 haftaya benimde var nasıl geçti canım bana da tecrübe olsun giderken yanında tahlil yada birşey götürdün mü
Hilal-95 Taner91_zemine benmde yarın heyecanlıyım🙈 inşallah güzel hayırlı haberler alırım benden yaptırdığım tahlılerı gelan istediler usg resımlerni ikili taramayı felan 🤷🏻♀️
Taner91_zemine nvn-mutlu yok goturmedim orda ikili tarama falan cikiyo zaten çok güzel geçti herseylerine bakıyorlar bizde hiçbir sorun çıkmadı şükür
Taner91_zemine Hilal-95 benden birşey istemediler daha önce yaptirdigim ikili üçlü taramayı falan kendileri verdiler
Taner91_zemine fatma-kpnk özelde sıra bulamadım devlete yaptırdım çok memnun kaldım tabi özel daha daha iyisi
Taner91_zemine nvn-mutlu ben çok korkmuştum bir sorun olursa diye çünkü sigara kullanıyorum Rabbime şükürler olsun ki birşey çıkmadı gayet sağlıklı kilosu falan önden gidiyo
nvn-mutlu Taner91_zemine 🤭 bende kullanıyorum bide bu ara çok düzensiz besleniyorum sıcaklardan doğru düzgün beslenemiyorum 😔
Taner91_zemine nvn-mutlu aynen bende öyle ama massallah kilosu falan önden gidiyo bizimkinin vitamin ilaclarini aksatma