Tubbbbbbbbb Selamlar güzel anneler eminim hepimiz derinden üzüldük kahrolduk ağladık orman yangınlarına😢 Allah kahretsin diyorum sebep olanları !! Gelelim konumuza bebekleriniz için magnet yaptırmayı düşünüyorsanız TEMA vakfının sayfasında çok güzel ürünler var hem magnetleriniz oluyor hem de yavrularımıza yemyeşil bir dünya bırakmak için bağış yapıyorsunuz 🌿👼🏼 Fiyat ve ürünler için web sayfasında ürünler bölümüne bakabilirsiniz 🌸
Littlespy Tubbbbbbbbb ben de bugün buna karar verdim, kaç zamandır ne yapsam diye düşünüyordum. Böyle güzel bişeye vesile oluruz en azından 😌
Yenianneadayi2208 Tubbbbbbbbb verdiğiniz bu güzel bilgi için çok teşekkürler. Umarım en kısa sürede yangınlar kontrol altına alınır. İçim acıdı telef olan hayvanlara, evsiz barksız kalan insanlara ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza.
asyahumam Üstte kalsın diye yazıyorum çok beğendim bu fikri , eşimle karar verdik yaptırıyoruz zaten aşağı yukarı aynı fiyatlara denk geliyor yaptıracağıniz magnet boşa gideceğine böyle faydalı şeylere gitsin 🙏👏
Tubbbbbbbbb asyahumam ne kadar guzel biz de siparis verdik bekliyoruz hayirla gelsin yavrularimiz duyarliliginiz icin tesekkurler 🌸🌿