Melekokty Kızlar kalkarken istemsizce uykudan uyandıktan sonra geriliyorum farkında olmadan bugün de aynı şeyi yaptım sağ bacağım resmen felç oldu bi anda aa demeye başladım acısından varis mi olucam yoksa damarlarım şişiyo arada bacaklarımda gözüküyo
umudunannesiii Melekokty magnezyum eksikliği fendir cnm benimde aynı durum söz konusu doktorum suda eritmelik bir ilaç verdi ama mide bulandırıyor çok
Dygu2602 Melekokty aynisi bende de oldu iki gun once hala agrisini cekiorum valla magnezyumdan sanirim doktoruma soylicem pztsi gunu bende varisten deil yani canim
Mom726272 Melekokty varis olsa kılcal damar belirir yada öncesinde kaşıntı olur canım Allah kimseye yaşatmasın varis sıkıntısını ileri boyutta varislerim var bacaklarımdan ayağıma kadar artı genital varis kasıklarım da 4 aydır şiş ve ağrıyla geziyorum
Melekokty umudunannesiii 15 haftalıksın daha kullanma dedi doktorum ben yine de sağlık ocağına gidip yazdırıcam kan değerlerime bile bakmadan böyle bişey söyledi saçlarım da dökülmeye başladı :(
umudunannesiii Melekokty sen gene doktoruna sormadan hap ilaç kullanma cnm inan bebek için çok önemli
Melekokty Dygu2602 folik asiti kestik acaba diyorum ondan mı benim de hala daha damarımın olduğu taraf acıyo
Dygu2602 Melekokty yok canim bu kramplar direk magnezyumla alakali oluyor soda icmeyide ihmal etme gunde bir tane doktoruna soyle ilac verir muhtemelen
Melekokty Mom726272 çok geçmiş olsun inşallah geçer ağrılardan şişliklerden kurtulursunuz sabahtan beri sağ bacağımın üstüne basamıyorum damar ağrısı çok zormuş
Mom726272 Melekokty Allah razı olsun ağrısız yürüyebilmeyi ayakta durabilmeyi özledim tüm sabrım kızım için sanada çok geçmiş olsun canım fırsatın varsa bol bol dinlen yat başka çaresi yok