Minnakkurabiyeveannesi27 Feyzaveannesi ilk beta değeriniz kaçtı bizim 4+1 de beta değerimiz 1272 idi 4+5 de de keseyi gördük 5+0 Ken beta değerimiz 7575 olmuştu Senden güzel haberler bekliyorum inşallah
Feyzaveannesi Minnakkurabiyeveannesi27 Kan tahillim 1258 idi. Keseyi gördük o şekilde. Keseyi gördüğümüz gün de kan tahlili verdim. 24 saat olmamıştı daha 1600 küsür çıkmıştı
yrnurer Minnakkurabiyeveannesi27 normalde programda son regl dönemden bakınca 7+4dü. Ama dün doktor baktığında 6+4 dedi.
Feyzaveannesi Canselyaren Bebeği besleyen şey. Onun olması demek boş gebelik olmayacağı anlamına da geliyor
zhr5861 Canselyaren bebeği besleyen şey yüzük şeklinde. Bendede görmedi ama erken olduğu için olabilir bilmiyorum
Minnakkurabiyeveannesi27 yrnurer evet ya nedense hep oyle diyorlar ilk baslangicta 1 hafta geriden geliyor diyorlar
Feyzaveannesi yrnurer Doktora danış ilaç veriyor. Ama 3 farklı ilaç kullanıyorum zaten gebelik için. Bide üstüne mide için içsem çok kimyasal oluyor
Canselyaren Feyzaveannesi bn sordugumda herşey mükemmel köşede net görünüyor dedi eğer olmasaydı söylerdi dimi
Canselyaren zhr5861 Yani cnm bna herşey mükemmel iki hafta sonra gel bebeği görürüz dedi eğer ol.asaydi soylerdi
zhr5861 Canselyaren görmüştür o zaman banada iki hafta sonra gel bebekşe kalp atışını duyarsın dedi ama yolk gördü mü bilmiyorum sormadım onu
Umutlabekleyis Ay bendeee haftaya cuma gidicem kalp atışı duymaya dua edinnn cok heycanlı zaman gecmiyo :)
Canselyaren zhr5861 Valla yolk kesesi ne onu bile bilmiyorum bn ilk bebeğimde de golk nedir bilmezdim