Perla2 Çoook hareketli bir bebiş, Benim 2. Hamileliğim ama yinede çok anlayamıyorum en son başı yukardaydı şimdi sanki değişti gibi
Lulemom Perla2 ben tekmelerden anlıyordum. Bazen aşağı bazen yukarı vuruyordu. 36+3 deyim Şimdi sabitlendi hep yukarı vuruyor 😄
Elif0712 Perla2 aslinda bircok kisi bas diye popo yu hissediyor bnde onlardan bigun dedim dr a ikinci gebelikte basi burda diye eminmisin totosunu koymus oraya dedi hep bas saniyormus onu gebeler bas daha ic kisimda kalir her zaman allah oyle yaratmis darbelerden korunmasi acisindan dedi
Minikkalbim1 Esraali benim sağ taratfa kafası poposu aşagıda acaba dönermiki bide erken doğum riskim var
Buseninannesi_21 Perla2 Benimki bas asagi ayaklari yukarda hatta simdi ayagi sagimda ona dokunuyorum 😍 ama cekiyo hemen 😂
Esan Perla2 ben hic anlamiyorum ya bir sagdan bir soldan bir asagidan bir yukardan vuruyo 🤷♀️🤔 34 haftaligim
Perla2 M_Lyl_33 walla genital bölgemin üstünde hep hıçıkırık duyuyodum zaten başıda aşağıdaydı önceki kontrolde ertesi gün gittim poposu ordaymış. Hıçkırık diye sanıyodum ama hıçkırığı anlamazsın seyirme fln dedi