a_burcu_bur Melike valla bizimki de haftamıza göre normal gibi 😂 kardeşim 20 kilo alarak gitti doğuma. Eski haline de döndü üç beş ayda. Dert etmiyorum 😂
Melike a_burcu_bur Ay ne güzel inşallah veririm bende ☺️ Normalde de yesemde kilo almayan yapım var veririm diye düşünüyorum ama bakalım hayırlısı. Bebekler sağlıklı olsunlarda 🥰
Omerhatice hilal20gcm 10 kilo aldım toplamda doğum yapalı 1 buçuk ay oldu ve +2kilo var onuda vermek istemiyorum ama gidiyor 🤣
Kuzucukumsu ada94 hamilelikten önce Leslie ile çok güzel Zayıflamıştım ben. Hamilelikle kilo aldım. Sorması ayıptır bacağı kaldırma ya da karna çekme hareketini nasıl yapıyorsunuz zorlamıyor mu 🤭🤔🤷♀️
ada94 hilal20gcm teşekkür ederim ☺️ ilk hamileliğimde 15 kiloydu. İkincisinde insan biraz daha dikkat ediyor ama yine de olmuyor pek 😂🤦♀️
Bankacianne48 hilal20gcm ben 26+0 da 53.4 kiloydum üç gün önce 48 le başladım bebek iyi 1100 gram ilerde bile gidiyor o yüzden biz almasak da olur
Yeni-anne4-02 Hafissee peki ya göbeğiniz nasıl görünüyor, o da eskisi gibi mi, ya nasıl oluyor bu kadar az kilo alınıyor 😬 MaşaAllah çok özeniyorum ben 31. Haftadyım 10 kilo aldım bile 😬