Bulutsevdasi Ozlemmirza Bende merak ediyorum. En son hangi tarihe randevu aldınız.? Ağustos ayı içinde randevu alan var mi aranizda
zeytinkiz Ozlemmirza En son temmuz başı randevu almıştım 26 temmuz için ya bende bakıyorum ondan sonra hiç açılmadı sanki. 2 hafta sonra gitmem gerekiyor doktor Kontrole cagırdı ama bulamıcam diye cok korkuyorum 🥴
Borusesi Ozlemmirza en son 33 haftalıkken bulabildim su an 37 her saat bakıyorum uykudan kalkıyorum bakıyorum ama asla yok
Ozlemmirza Nasıl bu hastaneye hasta gidiyor anlamış değilim hep kontrol ediyorum hiç bir şekilde randevu açılmıyor en son 5 Temmuz da bulmuştum
1Semanur66 Ozlemmirza bence randevu vermedikleri için kalabalık degil bi aydir bakıyorum yok doğum orda dusunuyorum bi kez kayıt açtm acaba sorun olurmu sancim olunca acile gitsem
Borusesi Ozlemmirza 51 dakikadır Randevu açılmasını bekliyorum açılmıyor neden hastane çok kalabalık çünkü orada çalışanların hepsi el altından randevuları alıyorlar bütün doktorlar dolu hiçbirine randevu bulunmuyor adnan hocayla asistanları kendileri bulup randevu yaptırıyorlar şahit oldum kaç kez
Minikkoalaveannesi Tam bir fiyasko aciller bile ana baba günü 36+2 haftalık hamileyim acilden bile bakmıyorlar . Randevu desen yok. Ne yapacağımızı şaşırmış durumdayiz. En son hasta haklarına çıkıp acilden muayene olabildim
Minikkoalaveannesi Meltem_aras doğumlar varmış sadece kanaman ve suyun varsa bakıyoruz dediler ağrım var diyorum bakmadılar en son hasta haklarına gidip öyle acilden baktirdik
Sedaik Aynen bende bulamiyorum acilden de 40 hafta olmadan bakmiyoruz dediler doguma son 5 gun kaldi uygulama pyle gosteriyor hayirlisi bakslim acilinca haber verelimde bir birimizr bari
Ozlemmirza Borusesi eğer öyleyse Allah’a havale ediyorum onları allah kahretsin hatta onları .1 aydır hiç mi açılmaz ya randevu
Ozlemmirza Minikkoalaveannesi acil nasıl bakmaz ya inanamıyorum ya illa bakmaları için kanama mı olması lazım suyun mu gelmesi lazım lanet olsun bu sisteme
Hamidegor15 Bende ağrım varken gittimbakmadilar sadece kanama ve sancin olursa bakıyoruz dediler geri gönderdiler randevu desen zaten yok işimiz çok zor gerçekten