ebruzb Esmadem doğumum inşallah kışa geliyor pusetle götürürüm yaza doğru alırım diye düşünüyorum bebek arabasını
Esmadem ebruzb inşallah bende öyle düşünüyorum rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
Esmadem Elsu26 ilerleyen zamanlarda araba da alırım inşallah şimdilik puset oto koltuğu işimi görecek gibi 😊
Durunbigeldim Esmadem bizimde aynı almıyacam o yüzden yazın alıcam yazın gezeriz çünkü zaten doğum eylülde burası soğuk bi yer arabaya koyup biyere gidemem yani
Selen37 Esmadem 5 aylık hamileyim şimdiden aldım arabasını kızımın. Şahsi arabam da var bagajda durur bir yere gezmeye gittiğimizde bindiririm içinde uyuturum rahat olur diye düşündüm. Baby canyon plus aldım e bebekten
Mom54544 Esmadem Kişiye göre değişir bence değil ekim de olacak doğumum sonrasında zaten Ankara da bı yerr çıkamam soğuk olur puset yeterli olur yaza kadar yazın baston Bebek Arabalarından almayı planlıyorum
Merve2Asel TatlisBirAnne bencede başına gelirse anlar 🙈🥴 biz hakkını verdik arabanın kimi çok pahalı alıyor çocuk binmiyor
Deletedmom_33 Esmadem Ben ilk başlarda almayı düşünmüyorum. Zaten oto koltuk alacağız. Tasiyabildigim kadar da kanguru da taşırım diyorum. Alirsam da ilk aylardan sonra olur. Pek sevmiyorum bebek arabası 😁
Emsare Bana göre ihtiyaçlarıma göre bakınca şart ama şart olmayan lüks olması. Uygun fiyatlı hatta letgodan da alınabilir çok güzel arabalar var
Aycaccelik Esmadem yani bence şart bizde her yere arabayla gidiyoruz ama bebeğiyle birlikte sahilde yürüyüş yapıyoruz bazen markete gidiyoruz en olmadı çok huysuzken sitenin içinde arabayla uyutuyorum dolaştırarak