Elifemirhan 34 haftalık oldum iyice ağırlaştım zaten kiloluyum bide hamilelik kilosu ile iyice ağırlaştım ve çok zor bi hamilelik geçiriyorum temizlik yapamıyorum sürekli karın ağrısı çekiyorum yardımcı tutmaya durumum da yok günlerim ağlamakla geçiyor 😭😭
arzubldk Elifemirhan eşinden rica et biz cumartesi günleri öyle yapıyoruz o süpürür ben toz al yerleri sil yoksa olmuyor valla bende 29 haftalığım nefesim kesiliyor valla evi toplayım diyene kadar
Beyzan Elifemirhan niye ağlıyorsun hiç bir şey senden ve evladından kıymetli değil. Hergun 1 yer yap Cok az az mesele hergun 1 dolap kapağı silsen sadece 1 kapak 1 haftada mutfak biter. Zaten detaylı temizlik yaptığın için kolay kolay kirlenmex. Hoş kirlense de kimseyi ilgilendirmez
Gul-42 Elifemirhan canım bende öyleyım her gune bırsey yaydım yavas yavas yapıyorum yanı esım ben hafta sonu yaparım dıo ama ztn oda yorgun yanı kendım yapıorum
Elifemirhan Hkk0809 Sabah yedide çıkıyor akşam yedide geliyor haliyle yorgun oluyo haftasonları yapıyor da yine de evde bi çocuk var malum yetmiyor bir haftaya
Hkk0809 Elifemirhan bir kere eviniz dört başı mamur temiz olmak zorunda değil yeteri kadar temiz olsa tamamdır bence hamilesiniz küçük cocugunuz var durumunuz malum kendinizi üzüntüye sokmayin lütfen Allah yardımcınız olsun
asyahumam Elifemirhan biz de sadece haftada bir kez temizliyoruz eşimle sil süpür toz alma diğer günler ben makine tutabilirsem tutuyorum tuvaleti yıkıyorum o kadar. Her gün temizlik yapmaya yer silmeye mecalim yok hiç de takmıyorum olduğu kadar haftada bir yeter bence
Elifemirhan arzubldk Dediğim gibi yapıyor ama ikimiz tek olsak yine yeter de evde çocuk var yemesi içmesi banyosu temizliği çok zorlanıyorum
Elifemirhan BsrGlmz Benim saflığıma tüküreyim kardeşlerimi temizliğe çağırıyorum gelince de kıyamıyorum boşver yapma diyorum öyle de değişik ezik bi vicdanım var
Elifemirhan Beyzan Canım malesef ki kaynanamlar üst katta oturmasına rağmen yardım etmezler etmedikleri gibi bide gelip oturur hizmet beklerler
Elifemirhan Gul-42 Bugün de aradı ne yapıyorsun dedi ben ter içinde kalmıştım nefes nefeseydim temizlik yapıyorum dedim kızdı bir tomar haftasonu yapacaz yorma kendini diye oda garibim her gece hastanede olmaktan bıktı hamile kaldığımdan beridir sürekli hastane yolundayız
Ayseekayaa Elifemirhan hic bisey senin ve yawrundan önemli değil boşver herkes sporcu gibi hamilelik geçirmiyor takma😉
Gul-42 Elifemirhan aynen işte bende o yuzden kıyamıorum tam sezonu yanı cok yogun calısıolar bıde grip oldu bogazı ındı yani
Karanfill Elifemirhan Bir günde bitirmeye çalışmayın her güne bir odayı yapın öyle çok daha kolay oluyor yavaş yavaş dinlene dinlene yaparsınız.