Oznurkmnt22 Anneler 40+1 arada sanci vuruyor ama duzensiz 1 cm acilma var hala dogmaya niyeti yok oglumun dogumu kolaylastirma ve hizlandirmak icin napabilirim doktorum bir hafta daha bekletiyo
-derya-anne- Oznurkmnt22 Allah’ım nedir bu seneki bebeklerin bu inatları bizde yarın 40+6 oluyoruz arada sancılar kasılmalar oluyo belime kasıklarıma baskı yapıyo kitlenip kalıyorum yürüyemiyorum ama daha gelmeye niyeti yok 1 cm açılmam var yarın hastaneye yatışım yapılacak suni sancıya başlanacak 😞😞😞
-derya-anne- Oznurkmnt22 Allah’ım nedir bu seneki bebeklerin bu inatları bizde yarın 40+6 oluyoruz arada sancılar kasılmalar oluyo belime kasıklarıma baskı yapıyo kitlenip kalıyorum yürüyemiyorum ama daha gelmeye niyeti yok 1 cm açılmam var yarın hastaneye yatışım yapılacak suni sancıya başlanacak 😞😞😞
Fundakrer 41+0 olduk bugün ne squatlar yaptim ne hurmalar yedim ne yürüyüşler ne merdiven çıkıp inmeler evdede hiç oturmam ama yok dün gece sabah kadar sancı cektim sabah kayboldu 😬
Beyda3759 40+2 oldum oğlum oluyor ama gelmek bilmiyor ben de burada bekleyeyim. Yürüyüşler yapıyorum sıcak duşa giriyorum ilişkiyi deniyorum ama yok olmuyor….