Eeftailesi Kızlar yarın kıskanç fesat biriyle bir arada olmak zorunda kalıcam 5 aylık hamıleyım korkuyorum ne yapmalıyım karşılaşınca korunmak için ve bebegğimi korumak için onun nazarından
Mlhameliha Eeftailesi Felâk ihlas nas sûreleri ni oku sürekli içinde allahım beni nazardan kem gözlerden koru diye dua et
ogretmen_anneee Eeftailesi kalem suresinin nazar ayetleri var . İnternetten bakın cıkar ben hep okurum 7 ya da 9 kere
Yenianneadayi2208 Eeftailesi NAS Felak ve Ayetel Kürsi okuyun bol bol. Ayrıca biraz salaş kıyafetler ile karnınızı kamufle edin. Allah ın izni ile bişey olmaz. Stres yapmanızı gerektirecek birşey yok,, sakin olun.
Ayse-24 Eeftailesi en iyisi bas felak ayatel kürsi. Allah’a sığındıktan sonra kem gözlere şiş girsin 😅😁 peygamberimiz de nas felak suresini okurmuş. Allah nazardan korusun
N-h-e123 FusunF hastalıklarda nazardan . Kabirdeki ölenlerin çoğu nazardan buyurmuştur peygamber efendimiz 🥰
Selin12- Eeftailesi çörek 41 tane çörek otunun üzerine ayeterkursiyi okuyun üzerinde taşıyın Allahını izniyle nazar değmiyor birde hayranına yumurta, ekmek,tuz ve soğan verin başınızın sadakasını olarak
Merinosunannesii Eeftailesi 7adet tebbet duası oku 6 tanesi keseb e kadar 7.si sonuna kadar bol bol hem bunu oku hem de ayetel kürsi oku