Tugceayse Bebeğin aşagıda olması yukarı cıkması İcin napmalıyım yardımcı olurmus unuz nelere dikkat etmeliyim
Alone Tugceayse o haftalarda normalde de aşağıda olmuyor mu ki yani büyüdükçe yukarı çıkıyor diye biliyorum
Tugceayse Alone bilmiyom hic dar giyme dedi kızım var onu kucaklama agır kaldırma cok yorma falan dedi
Tugceayse arzubldk ay insallah erkek bebek daha mı asagıda oluyo acaba kızımda erken doğum yaptım korkuyom cok o küvez beklemek cok zor
ZehraMert Tugceayse Bende 17 haftadayım benimde aşağıda doktorum bu duruma normal dedi herhangi bir risk yokmuş yani
Biranneadayiiii Tugceayse ben 26 haftalık olucam 2 gün sonra benim kızım hala aşağıda duruyor göbek deliğimin üstüne çok nadir 1-2 kere çıkmıştır yoksa hep aşağıda 😁 bı sıkıntı da yok çok şükür sende korkma😊
Alone Tugceayse yani belki farklı bir riskiniz vardır bilmiyorum doktorun dediklerine uyun mutlaka yine de. Ama ztn kasıkta oluştuğu için bebek normalde de önce aşağıda oluyor büyüdükçe çıkıyor yukarı. Büyüdükçe çıkar inş sizinki de
Esraali Tugceayse benim 5 günde bası yukarıda idi asagı döndü dopum pozisyonnda su an ama haftam büyüj takılmayın siz alanı var döner