Derinimm Az once sancim vardi doktorum da hastanede oldugu icin gittim gorunim dedim alttan muayene yapti 3 cm acikligimin oldugunu soyledi nst de de sancilarim cikti ne zaman dogum yaparim acaba 😑
Liladrian Derinimm Doktorunuz herhangi bir şey demedi mi? 3 cm açıklık çok iyi bence, Allah bir avazda kurtarsın inşallah 🖤
Seliminannesi Derinimm bende oyle ama kasilma da yasiyorum ayni zamanda. Bebek kendini kasiyor ve nefesim kesiliyor hafiften.
Seliminannesi Derinimm 2 gundur de oturamamaya basladim. Kemiklerim kirilacak gibi oluyor. Yan duruyorum ya da uzaniyorum ayaga kalkiyorum. Ama kaskati kesildi kemiklerim. Benim acilmam ve sancilarim yaklasik bir hafta oncr basladi. 1 2 3cme ulasti nerdeyse yavas yavas.
Derinimm Seliminannesi Allah yardimcimiz olsun insallah doktorunuz da cok onemli henuz yeni acilmam baslamis olmasina ragmen cok morel verdi
Seliminannesi Derinimm amin canim. Benim acilma cok yavas ilerliyor. Ya ben arastirmaya gidiykrum. Syrekli ayni doktor olmuykr her kafadan ayri ses. O yuzden rahatlayamiyorum da. Iyice strese girdim
Sbry Derinimm benim de aynı 3 cm açıklığım var ama nstde sancılarım çıkmadı. Ayrıca muayeneden sonra şimdi hafif pembe akıntı var.
Derinimm Seliminannesi doktorun ayni olsa cok daha iyi olur senin takip amacli gittigin doktoru cagirma imkanlari yok mu yada kontrollere gidiyor musun canim
Seliminannesi Derinimm kontrollere gidiyorum. Ama gittigim hastanede belirli bir doktor yok. O an hangisi varsa o bakiyot Ilginc bir sistemi var. Arastirmaya gidiyorum
Derinimm Seliminannesi insallah acilmalarin hizlanir ve cabuk dogum yaparsin sende biz tum gebelerde hayirlisi olur insallah 🤗