gokcekocyigit07 28.haftadayız ve burun kanaması başladı var mı benim gibi olan daha önce de olmuştu, artan hormonlardan olduğunu biliyorum ama işte yine de sormak istedim 🤔
Meless gokcekocyigit07 2.dönemde olmuştu bende. Sonra yaşamadım artan kan hacminden ötürüdür korkmayın. Tansiyon kontrol edin
HilalYlmz gokcekocyigit07 29 haftalığım Çeşme gibi akıyor mübarek 😂😂 iki günde bir oluyor acile gittiğimde de bişey yapmıyorlar tampon yapıp yolluyorlar
[silindi] gokcekocyigit07 benm oyle şakır şakır kanamıyor ama arada bi kanlaniyor hafiften sicaktan oluyor saniyodum gebelikten de olabilir tabi
Uyumsuzzz 29 haftadayım başından beri burun kanaması yasıyorum ama ilk defa geçen gün resmen kan aktığını şahit oldum 🤷♀️
gokcekocyigit07 HilalYlmz benim o kadar şiddetli değil ya ama daha önce ki gebeliğimde aynıydı sürekli hastaneye gidiyordum, bunda ara sıra oluyor şükür 😊
gokcekocyigit07 [silindi] benimde öyle uzun süreli ve yoğun değil ar sıra hafif oluyor daha önce ki gebeliğimde sürekli doktordaydım, artan hormonlar, sıcaklar, tansiyon bir sürü sebebi oluyor dedi doktorum 🤭
Meless HilalYlmz o zaman sıkıntı yoktur merak etmeyin tansiyonunuz normalse dediğim gibi artan kan hacminden ötürü oluyor