Premsescik Sabah yatakdan kalmak ölüm resmen dövmüsler gibi kalkıyorum karın çevrem kasıklarım kramp ağrı oluyor 34 haftaligim normalmi bı sure sonra azaliyor ama belimle kasiklarimin ağrısı devam ediyor
Mine_Minel Bende aynı durumdayım ağrı sancı karışımı bir durum açıkçası korkutuyor bu tarz ağrıların olması sebebini gittiğim de soracağım
Gul-42 minikprensimmm123 30 olduk valla tuvalette taharet yapamıorum aşırı zorlanıorum🙃kilot gıyemıorum ayagımla cekıorum
minikprensimmm123 Gul-42 Aynen bende canım pandaya döndüm oturamıyom popom ağrıyor kuyruk sokumu ağrısı var sağ sol yaparak oturuyorum otursam zor kalkıyorum 🤣🤣
Gul-42 minikprensimmm123 ben hıc hareket hıssetmıorum desem yerıdır doktor bısey onde o yuzden hıssetmıosun aslında cok hareketlı dedı ne onde anlamadım tabı😀sadece gece sola yatınca tak tak sağ üst mıdeme doğru bır uçan tekme gelıo😂
minikprensimmm123 Gul-42 plasentası mı canım benim ki de plasenta posterior diye geçiyor galiba benim ki de öyle dediğin gibi mideme tekme yiyorum 🤣🤣
Gul-42 minikprensimmm123 bılmıomkı plesentamı onde dedı o yuzden hısssetmezsın dedı😂suandada mıdeme tekme atıo sagdan sagdan😀😂