ebruzb Esraali canım fotosunu buraya atabilir misin 💐 bana da babam almışta henüz görmedim içi tam sünger mi yoksa bölük gibi çizgili sünger oluyor öyle mi tam sünger olursa kayma falan olmuyor diyorlar da en çok onu merak ediyorum 🥰
busra1997alpaslan2021 Guneyinannesi1 kiz jerseyden al erken değil ben bile suanda hastanedeyim kuduruyorum millt bitirdi herseyi duyun ulan benj bana da bırakın ahahahahaha
prensesannesi__ Guneyinannesi1 valla ben çok sevdim yumuşacık ve bence kesinlikle olması gereken bişey içerde oturudgumda yanımda yatirabilcegim bı yeri olması iyi yatak odasında beşiği hep orda olamam önümüz kış o yüzden kesinlikle almam gerektigini düşünüp aldım ve pişman olcagimi hiç sanmıyorum
Nzlozkn Ya lanet olsun hiçbir şey bırakmamışlar ki saat tam 9 da orda olmama ragmen millet ne ara geldi anlamadım ne küvet ve ne kova hiçbir şey kalmamış kaç tane getiriyorlar ki magazaya
Guneyinannesi1 Nzlozkn stoklarla sinirli getiriyorlar 2 3 tane getiriyor diyorlar ama asla öyle değil fazla fazla geliyor ama kapinin onunde bekliyor millet