MerveZMC https://resimyukle.io/r/SCuq3UL87e benim aldıklarım kızlar 😍 daha önceden katlanabilir küvet takımı almıştım ama zıbınlara bayıldım 0-3 3-6 6-9 9-12 12-18 aylardan birer paket aldım ama kaç adet almam gerek tam bilmiyorum yani bebek iri olursa 3 6yı direk giydirebilirim elimde Fuzuli eşya kalsın istemiyorum 🤷♀️
Sibel93 MerveZMC güle güle kullanın inşallah. Anne yanı yatağını yıkanıyor heralde değil mi bnde aldım da yıkasam bozulur mu diye düşünüyorum açıkcası
Mercimegimbenim MerveZMC güle güle kullanın inşallah canım 🌸 sağlıcakla ❤️ Babynestteki yastığa yatıracak mısın bebeği, uzmanlar 1 yaşa kadar yastık önermiyor ya.
MerveZMC Sibel93 amin amin sizde güle güle kullanın🙏 Üzerinde 30 derecede bol su ile yıkanır yazıyor paketliydi ama yinede yıkayacağım
3MelekAnnesi3 Mercimegimbenim evet kalmıs alıstırma kilodu aldım emzik aldım agız mendili tamam hepsi büyük oglum için kücüge abisinden kaldı herşey onlara bakamadım bile 😂
Sibel93 MerveZMC aynen üzerinde öyle yazıyor da gene de emin olamadım acaba içindeki pamuk yapışır mı diye düşündüm. Paketli olsa da yıkamak en güzeli canım. İçimiz rahat etsin 😇
Hazeleyes_ Ftm_75 aynen bende e bebek bakmiştm alayım oradan diyordum bi dün bi baktım bime geliyor sabah hemen gittim aldım 3 rengide gelmşş ama birisi bitmiş bedava resmen 😀😀😀
Mercimegimbenim Sibel93 23+5 şuan canım 114 gün gösteriyor uygulama 😌 babası akşamları ne zaman doğacak ya diyip duruyor 😂 artık gelsin kavuşalım istiyoruz ama vaktinde gelsin geç olsun güç olmasın 🌸
Sibel93 Mercimegimbenim Amin canım hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah bnde 27yim çok heyecanlıyız 😇
MerveZMC Mercimegimbenim yastığı çok ince ama belki emzirirken işimi görür pek yatırmayı düşünmüyorum
Mercimegimbenim Mercimegimbenim kızlar küvetin içine aldığım https://resmim.net/i/blqc2 file de yıkayamam diye 😌
Tugbamete Mercimegimbenim ben kısa kollu ve kolsuz 2li zıbınlardan, cam rende, eldiven diş kaşıyıcı kendimede saç bonesi aldım 😂
Mercimegimbenim Tugbamete güle güle kullanın inşallah canım 🌸 sağlıcakla. Ben kendimi gözüm görmedi valla 😂 onları alınca
Zezeeeyyldrm 3MelekAnnesi3 yok güzellerdi bayada vardı kimse dokunmamıştı bana küçük gelmeseydi iki tane almayı düşünüyodum
3MelekAnnesi3 Zezeeeyyldrm hmm anladım cnm valla benim Gittigim yerde 3 tane kalmıstı beya zvr mavisini aldık digeri pembeydi
citlenbigim2212 Mercimegimbenim bende kızıma babynest müslin örtü battaniye biberon emzik 2li badi tekli pembe kalpli badi 2li pijama altı ve dönence seti aldım RABBİM sağlıkla kullanmayı nasip etsin İnşAllah 🙏😊