irorkay Kızlar bu ara gece uyurken sırtım belim kalçam ve arka bacağıma kramplar ağrılar giriyor 2 3 gündür. Çok rahatsız ediyor ve uyuyamıyorum doğru düzgün. Sizde de oluyor mu neyin nesi bu.. Böyle sırtıma ve belime giren kas kemik ağrısı gibi, kalçama ve bacağıma giren de zonklama tarzında
Zero2344 irorkay yalancı sancıdir canım benim de öyle oluyordu özellikle kasıklarıma giren sancı mahvediyor ama yalancı sancı nst filan hicbirsey çıkmıyor açıklıkta yok bu arada tam 40 haftalığım ama hiçbir belirti yok
irorkay Zero2344 anladım cnaım. Kasıklarıma hiç ağrı girmiyor sorun o 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ nasıl olacak bilmiyorum siz hızlandırmak için bir şryler yapıyor musunuz
rosatue irorkay yumuşama veya açılmanız yoksa fazla yürüyüş veya merdiven çıkmanın faydadan ziyade zararı oluyor bilginiz olsun 🥺
Zero2344 irorkay Merdiven inip çıkma,yürüyüş,temizlik,hurma, cinsel ilişki, papatya çayı rahmi rahatlatiyor diyorlar ama tık yok canım doğmuyor
rosatue irorkay ben 37den beri oluyorum. Bir mm ilerleme kaydetmedi rahmim 🙈 umarım sizinki gelişme kaydediyordur 😂