Zynpcgtyozer Tmk canım nasil oldun dogum basladimi rabbim cabuk kurtarsın dualarim seninle.cennete seni bekleyen bi melegin var bunu düşün bende kendimi hep boyle teselli ediyorum aklima geldikce bu dunya yalan gercek dunyada kizin yaninda olacak sirat koprusunu beni almadan gecmicek beni cennete yanina isteyecek bize sefaatci olacak gercek dunyada onu sarip koklicam o benm hep minik yavrum kalacak diyorum boyle teselli buluyorum sende boyle dusun.rabbim bizide boyle sinadi mukafati buyuk olacaktir sabret ne olur
PnRTurK53 Tmk yavrun şefaatçin olsun inşallah cennet kapısında 🙏 sabırlar dilerim acil şifalar versin allah
Melikezturk Tmk Amin inşallah canım hayırlısı boyleymis napalim inşallah bundan sonra olacaklari Rabbim kayirip korusun
Tmk Tugba33 bu sabah 5de dogum yaptim bitti hersey ne yazikki ayrildik tamamen yavrumla cok zorlu cok sancili bi dogumdu mahvoldum 34saat boyu😞😢
Burcu35 Boğazıma koca bir yumru oturdu ☹️ Verende rabbim alanda bazen kuluna dert verir isyan mı etcek yoksa benden gelene razı mı olcak diye. Sizi bekleyen bir meleğiniz var ama acınızı yaşamadan kimse anlayamaz allahım sabır versin 😢
CansuDemir Tmk Allah yar ve yardımcın olsun,peygamber sabrı versin sana .Tez vakitte acıların kederin dinsin,su olup akıp gitsin inşallah.Rabbimin bir sınavı,yüzünüz tekrar gülsün dilerim.Çok çok geçmiş olsun.
Tmk Zynpcgtyozer allah razı olsun sabirlar diliyorum bizim gibi annelere. 34saat sonunda cok sancili agrili bi dogum oldu sonunda sabah 5de😢😞
mucizem61 Tmk canım acın çok büyük rabbim sabır versin insallah yavrun cennetde sana şefaat etcek insallah kısa zamanda rabbim kucağını doldurur açını bi nebze olsun dindirir😢😢