Cnhem İçin sızladı okurken rabbim size dayanma gücü ve sabır versin bir daha yaşatmasın ne size ne bir başkasına 😢😢😢
KezbanBekciBa Tmk Allahim yardimcin olsun :( insallah yine hamile kalirsin bari az da olsa unutturur bu gununu :(
Hazalcakan Tmk Tmk Allah yardımcın olsun 😔 Üzme kendini.Elbette çok zor.Ne söylesek senin acının yanında anlamsız kalır.Mekanı cennet olsun 😔😔😔
Zeynepnacar Allah yardımcın olsun kardeşim, Allahım sabır versin.. vallahi çok üzüldüm. İnşallah şefaatçi olur meleğin sana, dualarımız seninle..
hafsa2020 Tmk Rabbim sabırlar versin.. ne büyük imtihan.. en kısa zamanda acılarını dindirsin inşAllahh 😔
damlaikan Tmk Allah sabır versin canım tez zamanda kucağın dolsun inşallah. 6 aylık olana kadar anlaşılmadı mı ultrasonda vs niye bu kadar uzun sürdü ki anlaşılması 😣😣😣
aylaacetin Tmk sizi çok iyi anlıyorum bende 8aylıkken kaybetmiştim bebeğimi. Allah yardımcınız olsun çok zor bi imtihan. Bebeğinizi Rabbim büyütecek o melek oldu artık. Allah sabırlar versin size ve eşinize. Bir nefeste kurtulursun inşallah 😢