Tmk Bugun heyet toplantisina girdik ve yine ayni seyler söylendi ic organlari yoktu yavrumun. Zorla imza verdik esimle ve kalbi durduruldu su an hastanedeyim ölüsunu dogurtmaya calisiyorlar.o kadar zor ki bu imtihan o kadar aci ki yasadigimiz .yasarken diri diri yanmak topraga girmek gibiymis henuz kucagina dahi almadigin evlat acisi cekmek. Simdi bir an önce oda bende kurtulalim yardim et rabbim daha fazla ikimizede çektirme yarab diye dua ediyorum.nolur bizede dua edin bi an once kurtulalim yavrum cennete gitsin.kurban oldugum verdiğinede vermedigine de şükürler olsun.yar ve yardımcımız olsun yuce rabbim😢😞😣
Mus-sak Tmk Rabbim Yardımcın O Kanatsız Melek Şefaatçin Olsun İnşallah.. Dilerim Rabbimden Kısa Zamanda Kucağın Dolsun 🤲🏻 Amin
Talhahafsa Tmk Rabbim sabır versın öncelikle meleğin sefaatcın olur inşallah cennette çok zor bı durum allah yardımcınız olsun 🙏😞
Kubranurbulur ALLAHım bu nasıl bir acı direnme gücü ver okurken içim sızladı 😢 ALLAH yar ve yardımcın olsun güzel kalpli anne . Yavrun melek oldu
Tmk Kubranurbulur allah razı olsun rabbim sizinkilere saglik sihhat versin insallah.nolur dua edin hemen bitsin dogurayim😞😢
Nisanurr Söylenecek tek bir laf dahi yok Rabbim büyük yardım etsin bi an önce acınız en hafife insin en kısa zamanda yenisini nasip etsin Allahım..
SerpilzgrBiil Rabbim yardımcın olsun kardeşim inşallah en kısa zmanda doğumun gerceklesir bu stres biter ve en kısa zmanda tekrar sağlıklı bi gebelik nasip etsin rabbim
sudamlasi Tmk benimki normal doğumla akşam 11 den sabah ezanına kadar sürmüştü inşallah hemen atlatırsın🙏🏻
goflak Tmk okurken icim cok acidi 😢 Allahim yardimciniz olsun Rabbim dualarim sizinle canim gozlerim doldu 😢😢😢
Edadlek Ahh güzelim rabbim sana sabır versin ☹️ çok zor bir imtihan bu, meleğin cennette şefaatçin olsun inşallah. Rabbim kucağını boş bırakmasın o vurdumduymaz tek sorunda çocuğundan vazgeçen anne müsveddelerine en güzel örneksin sen.. Güzel Allahım bir gün yüzünü güldürecektir
Burcu16 Tmk icim parcalandi.. rabbim sabir versin cennette seni karsilamasi umuduyla başın saolsun arkadaşım 😔