Atlasbebek Kizlar yarin Doğuma gidiyorum cok heyecanliyim lütfen dua edin bana sağlıklı bi şekilde kavuşayım bebeğime 🙏🙏💕💕
Hayatannesi Atlasbebek allah kolay kilsin insallah gulum sag salim kucagina alirsin insallah bebeyini canim darisi basimiza insallah 😚😙
Faydemir16 Atlasbebek Rabbim sağlıklı bir şekilde sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bende haftaya giricem doğuma darısı banada inşallah. Rahatlaştığınız zaman bize anlatabilirmisiniz bişeyler bende sezeryan olucam cünkü çok korkuyorum çok merak ediyorum. ☺
Zeynebinannesi Atlasbebek Allah yardimciniz olsun sagsalim kucaginiza alin bebeginizi insallah darisi basimiza sizde bize dua edin
Faydemir16 Atlasbebek merhaba nasılsınız doğum yaptınızmı çok merak ediyorum kendinizi iyi hissettiğiniz müsait olduğunuz zamanda bilgi verebilirmisiniz nasıl geçti ?🙂
sburc36 Bende çok korkuyorum günüme 28 gün kaldı acaba nasıl olacak normal mi sezeryan mı kızlar erken oluyormuş herkes öyle diyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Atlasbebek Faydemir16 merhaba çok kötüyüm ağrım çok fazla daha 2.günüm olduğu için bebeğimi benden alıp yoğun bakıma götürdüler inan çok kötüyüm
Faydemir16 Atlasbebek ayy çok geçmiş olsun 😔 rabbim şifa versin inşallah bebek nasıl neden yoğun bakıma götürdülerki
Atlasbebek Faydemir16 doğduğunda çok inliyordu sezeryan bebeklerin çoğunda oluyırmuş su yutmuş doğunca dediler bugün görmeye gittim emzirdim iyiydi çok şükür bi de kavuşursak daha iyi olacaz inşallah 🙏
EylemAltun Atlasbebek rabbim tez zamnda kavuştursun inşallah çok çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun 🙏
Fatma21e Atlasbebek https://resimyukle.io/r/LGBwzmDPNi 56 banada tahmin yaparmısınız rica etsem 12 haftalık