Kizlar biliyosunzdur onceki postlardan doguramiyorum diye endise ediyordum ne acilmam ne sancim ne nisan ne suyum nede bebegin kanala inisi vardi bi haftam kalmisti dogum baslatacakti doktorm baslamassa suniden deli gibi korkuyordum neyse uzatmadan geceyim 27 temmuz gecesi benim dogum gunumde dogumum gerceklesti tabi o gunun sabahinda hirs yapip 5 bin adim attim merdiven inip ciktim temizlik yaptim yerleri sildim kedi yuruyusu yaptim kuranlar okudum dus aldim derken aksam oldu yattim saat 11 gibi hafif karnima adet sancisi girdi adet agrisi cektigimden dolayi agriyi onemsemedim gecer diye dusundm uyumaya calistim derken hafif bisey geldi akintim geliyordu zaten surekli yine akintiyi tutamadim sandim uyumaya devam ettim ama uyumak ne mumkun agri artmaya hareket etmeyle gecmemeye basladi surekli tuvalete cikma istegi geliyor ama tuvaletim yok sadece tuvalet gibi akinti geliyor derkn 6 7defa tuvalte ciktim son uc cikmamda akintinin icinde pembe renkler gormeye basladim korktum saat 4e kadar devam etti bu sekilde gecmesini bekledim gecmeyince belimede agrisi vurunca dakka tuttum ve beklenen an sancilarm 5 dakkada bir geliyor ve 40 saniye suruyordu kayinvalidemlerde kaldigim icin gorumcemi kayinvalidemi sesledim hemen yola ciktik konyadan aksaraya yolculuk basladi doktorum aksarydaydi hemen doktoruma haber verdim orda hazrlk yspildigini soyledi hemen gittik arabada sancilarm iyice duzene girdi ve artti hastaneye geldigimzde dayanack gibi degildi hastaneye girdik odaya aldilar muayene etmek icin ebe geldi alttan bakti ve 1 cm acikligmn oldugunu soylerken elini cekmesiyle suyum patladi dogumn basladi dedi yatis verdiler damar yolu kiyafet derken sancilarm artik iyice sklasmisti esim ve kayinvalidem olmasa yapamazdm galiba neyse nst baglandi ve sancilar dogum sancisi en yuksekleri vuruyor doktorum geldi henuz yolun basinda oldugumuzu pes etmemem gerektigini soyledi saat 5bckda hastanedeydim ve saat tam 10kadar sadece 1cm aciklikla sanci cektim iki defa kontrol edild ikisindede ilerleme yoktu acikkik 1 cmde duruyordu benim iyice enerjim dusmus sezeryan istegine donmustum dusa girdim hemen kizlar sanciniz gelince kesinlikle tavsiyemmmm duss alinn duss alinnn yarim saater kadar dusta kaldim bes defa girdim ve ebe geldi saat 11 bckta acikligim tam tamina 5 cm olmus dedi harikasin dedi ve ben iyice umudumu kesmisken sezeryan istiyckken bu bana motive oldu geri dusa girdim esim surekli sicak su tuttu kizlar dus alin ve sanci girdiginde bi yere tutunup esneyin kalcalarinizi sallayin agrinizi dindirecek ve agriniz geldiginde beline biri masaj yapsin ben sancilarimi tutunarak sallanarak ve esie kayinvalidem belime masaj yaparak gecirdim derken aiden ikinma istegi geldi bi ciglik kopardim bide tavsiyem asla bagirip enerji kaybetmeyin derin derin nefes her sanci girdignde gucunuzle nefes alin bebeginizide strese skmayin bagirip cagirmadan sesszce sancimi cektim fakat ikinma istegi gelince cigligi bastrdim ebeler kostu geliyor dedim ve tekrar muayene ettiler aciklik bir 9cm dediler hemen hazirlanin diye kosusturmaya basladilar benim sancilarm diniyor ikinma istegi geliyordu sakin ikinma diyolardi yukariya ciktik dogumhanenin yaninda bi oda vardi ebem cok iyiydi masaj yapark cok destk oldu acilmam tam olmustu fakat bebegimn basi kanala inmedigi icin bi yerden gecemiyor dediler beklemeye basladik yere coktum ebemle esim belime masaj yapti ikinma geldikce ikinmamaya calistim ebe surekli alttan kontrol etti ve bebegimin igne ucu kadar yerden cikamadigini iknmamam gerektigini soyledi ama ne mumkun ikinma gelince duramiyorsunuz saclarini goruyorum ama ikinma daha gecemedi gececegi yerden dediler ama ben istemsizce ikiniyordum derken gecti dedi hemen doktorun geldi catala cikardilar esim ellerimden tuttu ebeler yanimdaydi sancmda agrim kesildi catda beklmeye basladik bu sirada doktorum sskinlesmmem icin konustu surekli motive etti ve bi ikinma guu bi sekilde ikin dedi gucumu toplayip ceneyi dayayip ikindim harikasin diye bagryorlardi ve durdum aradan zaman gecti bi daa ikinma gdi ve bir daha ikindim dur dedi doktorum ve aradan zaman gecti gucumde kalmamisti ve iki gundur uyksuzdm uykuszlugunda getirdigi bi gucsuzluk vardi sakin pes etme olmaz dediler ve esim yanimdan opup geldi nolur geldi saclarini goruyorum dedikten sonra bir daha ikindim ve ingaa sesiyle kucagima veridler o an herseyy durdu herseyyy herseyimi unuttum kizlar cok ikindigm bebegimn basi kanalda olmadigi icin makat bolgemde yirtik olusmustu dikislerim atiliyordu fakat hic hissetmedim o anki mutlulukla trn tena temas ve gec kordon yaptik dikislermde bittikten sonra odama gectim kizlar benim hikayem boyleydi insallah sizlere umut olsun ben asla yapamam diyordum ben dayandysam yaparsiniz kizlar cok guzel bi sey her acinizi unutuyorsunuz emin olun ben sezeryan meyilliydim ama kizim kendigiliginde geliverdi tavsiyelerimide dinleyin kizlar cok ise yaradi bende dus alin kizlar acilmaniz kolay olsun sancinizi kessin sakin bagirip enerjinizi tuketmeyin derin derin nefes alip verin sancinizi kesecektir yuruyun sanci boslugnda sanci geldiginde tutunarak esneyip comelip kalkin ben oyle yaptim ama aslaaa yatmadim nst harici aslaa yatmayin yuruyun derin nefes alip verin kizlar harika ise yariyor hikayem uzun oldu hakkinizi helal edin sizde yavrularinizi saglikli sihhatli kucaklayin insallah selametle kalin umut olsun szlere💕💕💕💕