tugbakaragul Sblatc valla bende öyle bi tuttum ki 😂 kadınlarda sepeti küvet sanmış hedef şaşırttı onlara benim işime yaradı 😂 maceralı bim günlükleri 😂
Deletedmom_33 Gamzeaydogan Ben emzik ve biberon seti aldım. Ama anne yani, figür yastik, zibinlar, koruma ürünleri birçoğu duruyordu. Hatta biberon 2 adet alınmış daha 10-12 tane vardı. 12.39 gibi gittim üstelik
tugbakaragul aysegulagirturkmen ya valla öyleyiz ama internette de iki katı olunca insan aynı markaya nite iki katı vereyim siye düşünüp düşüyor yollara 😂
Aysobaciniz Gamzeaydogan reyona bir tane ya koyuyorlar ya koymuyorlar arkada ayırıyorlar çünkü. Adamın varsa herşey hallediliyor
Tugbamete Buseninannesi_21 birincisi biz akşamdan gittiğimizde yarının ürününü bugünden satamayız diyorlar nasıl oluyorda akşamdan satılıyor. İkincisi ayırma yapmak yasakken tanıdıklarına ayırma yapıyorlar bu hak yemek değil mi biz eşşekmiyiz sabahın 8 buçuğunda kapıya dikiliyoruz. Üçüncüsü ben hakkıyla çalışanlara değil ürün ayırıp yok çekenlere boy boy reklam yapıpta bir mağazaya bir ürün yollayanlara laf ediyorum çalışanları hangi lafımda ezmişim acaba eşiniz orda çalışıyor diye sizde korumaya geçmişsiniz eşiniz çalışıyor olmasa emin olum benden daha çok sesiniz çıkar. Ayrıca biz şahıs şikayet etmedik bu kadar reklam yapıyorsunuz hani ürünler nerde 1 tane mi gönderiyorsunuz diyerek şikayette bulunduk ve haklısınız denilerek ürünü temin edip yolladılar. Hakkını aramak ne zamandan beri birilerini ezmek oldu
Didemmmmm Gamzeaydogan bende küvet istiyordum ama 2 tane gelmiş ve hemen almışlar. Ben de anne yanı yatağı, biberon, emzik, Müslin, diş kaşıyıcı ve çıt çıt lı badi aldım
ElifB08 Gamzeaydogan ay benim kaynanam bulmuş bi tanıdığına söylemiş köy yerinde ki bir BİM’den 🤣 şansıma 🤣🤷🏻♀️
Pembepanterr Frog39 İhtiyaçları yok ki baksana 9 da açılan markette 9.10 geçe hiçbirşey kalmıyor internet açsalar yetişemezler sınırlı geldiği için 😂
Mineeaa Gamzeaydogan evet hemen kapabildim allahtan arsız görümcem sağolsun kadınların elinden çekti aldı 😂 teşekkür ederizz