ebruzb Dünden beri kuyruk sokumum ağrıyor 17+6 yım Dünde akşam otururken bacağım ağrımaya başladı kalkınca yürüyemiyor gibi oldum bastıkça bacağım kalçam ağrıyor yatakta yatarken bile kuyruk sokumum ve bacağım sızlıyor bende bel fıtığı da var bu acı ondan mı kaynaklı yoksa hamilelikte zaten bu tarz kuyruk sokumu ve bacak ağrısı oluyor diye mi gerçekten hiç anlayamadım normal de bel fıtığım ağrımda çok şükür böyle bacaklarım ağrımazdı yürüyemez olmamıştım hiç çıldırmak üzereyim hanımlar sizce neden böyle ? Ya da benimle aynı durumu yaşayan var mı ? Tesadüf mü bilmiyorum bugün uygulama da bacak ağrısı olabilir vs yazıyor doktorum magnezyuma daha dün başlattı beni bu kadar ağrım bile yoktu lütfen bilenler aynı şeyi yaşayanlar yazabilir mi ne yaparsam azaltabilirim
Aylinsemih ebruzb benm de bel fıtığı var birde bebeği aşağıda taşıyorum çok kötü oluyor ya kuyruk sokumu bacak ağrısı
DamlaAli ebruzb bende de çok fena kuyruk sokumu ağrısı var. 12.haftalık . Doktora sordunuz mu hiç neden olabilir diye? Ben bugünlerde gidicem sormayı düşünüyorum
Firatlar ebruzb Benimde var malesef 2 haftadır öncekş gebeliğmdede vardı. Dogurana kadar devam etti 🤦🏻♀️ Sanki sakat kalmışımda kalkamıyorum o derece kötü bir acıydı. Hala öyle oluyorum yürürken aksıyorom cogu zaman.. Normalmiş
Skrn42 ebruzb benim başından beri kuyruk sokumu agrim var fıtık vs yok. Suan 29+4 haftalik halen agrilarilarim devam ediyor. Doktora sordum ben bebek gelistikce liflere baski yapiyor ve bu tarz agrilar oluyor müdahale edemeyiz dedi isteesen bi ortopediye gorun dedi. Ama ozellikle cok yorulunca agrim artiyor . Korkmayin yani cogu kiside olabiliyor kizlar
ebruzb Aylinsemih yani bel fıtığından mı kaynaklı bu ağrı ya daha önceki haftalar da hiç bu kadar olmamıştı 🥺
ebruzb DamlaAli hayır çünkü hiç bu kadar ağrım olmamıştı yani nasıl bir tabir olacak bilemiyorum ama kuyruk sokumum oyuluyor sanki öyle bir acı
ebruzb Firatlar 🥺 şuan kaç haftalıksınız bu acıyı nasıl azaltabiliriz acaba çünkü benim daha önce hiç böyle olmamıştı kilo almadım henüz ona da bağlayamıyorum
Firatlar ebruzb ebruzb 16 hafta oldum suanda ben ilk gebeliğimde dogurana kadsr devam etti yani Rabbim vermesin tabi ama sakat gibiydim ya hala öyle şuanda da .. Nasıl geçer bilmşyorum takviye almama ragmen geçmemişti ilkinde
Gnssc Benim de kuyruk sokumu agrım var doktorum magnezyumla çözebiliriz onu dedi araya başka şeyler girince ilacı yazdırmayı unuttum 🙄 doktorunuza sorun mutlaka bişey verecektir
ebruzb Skrn42 teşekkür ederim bilgilendirme için 🙏🏻 Benim ilk hamileliğimi öğrendiğimde olmuştu ama bu kadar çok değildi şuan dünden beri inanılmaz bir ağrı var bacağıma vuruyor yürürken basamıyorum tam çok garip bir ağrı fıtık mı hamilelik mi anlayamamıştım
Skrn42 Sizin fıtık oldugu icin ekstra zorluyor olabilir tabi yinede doktorunuza danışın. Bi de benim plesenta asagida oldugu icin bebegim buyudukce oraya daha cok baski yapiyor bu da bi etken.
ebruzb Firatlar bende çareyi yataktan hiç kalkmayıp egzersiz yaparak buldum bide sütten tiksinmiştim içemiyordum süt içmeye başladım magnezyum zaten alıyorum ekstra hergün maden suyu içiyorum çok şükür azaldı
Kevser01 ebruzb Aynısi bugun bana da oldu ve cok siddetliydi yuruyemedim agladim esim sagolsun o tuttu beni 36 haftalik hamileyim su son haftalarda olmaya basladi ozellikle tuvaletten kalkarken tutuluyorum bazen kütlüyor sonra vay halime cocugun kafasi rahime iyice oturduysa diye dusunuyorum ama bir daha ki kontrolumde doktora sorucam cunku cok aciyor o aciyi bir daha cekmek istemiyorum
Firatlar ebruzb ya ben süttrn tiksindim gördüğümde bile hemen ögürüyorum sade soda veya baska sodada içemiyorum kalakaldım
birkedilianne ebruzb Ne fıtığım var ne de belimde her hangi bir sağlık sorunu. Ama ona rağmen hamile kaldım kalalı kuyruk sokumu, bel ve bacak ağrısından çekiyorum. Doktor normal olduğunu söyledi. Bol magnezyum, bol soda.