Bebeksaglam06 Selam kızlar, 19 haftalık hamileyim. Hapşırırken ara sıra idrar kaçırıyorum. bunu yaşayan var mı ? Ya da neden olur bilen var mı ? Endişelendim bu saatte doktoruma da yazmak istemedim. Önce size sorayım dedim.
Fasulyemibeklerken Bebeksaglam06 Canm normal çünkü rahim büyüyor ve baskı oluyor sık sık değiştir çamaşırını
BusraUras Bebeksaglam06 bütün hamileliğim boyunca yaşadım. Çok normal. Rahmin büyüyor ve bebişin mesanene baskı yapıyor.
Bebegimicin1 Bebeksaglam06 bir ara bndede olmustu kaslarla alakali sanirim sirt ustu yat bacak bacaklarini karnina dogru cdk bacak arana yastik yada yumusak pilastik top koy sık bırak topu hergun bu sekilde 10.20 defa yaparsan kaslarin gelisir idrsr kacirmasin baska zaman icinde gecerli bende oksurdugumde hapsirdigimda arada olurdu yapmaya baslayinca duzeldi
Bebeksaglam06 Fasulyemibeklerken yaaa teşekkür ederim. Hemen değiştiriyorum. Ama sadece bana mı oluyor diye korktum açıkcası.
ysmn_kck17 Bebeksaglam06 Hapsururken , öksürüken , gülerken , ağlarken o hep kacicak canım hele ileriki haftalarda gör ben ped kullaniyordum 🤭🤭🤭
Bebeksaglam06 Kızlar çok teşekkür ederim. Valla sevindim desem yalan olmaz tek olmadığıma 😅😅 ayy bi de eşime de söyleyemiyorum çekiniyorum 🤦♀️ Kendim düşünüp duruyordum.