Valla col heyecanla beklıyordum bırgun buraya bende hıkayemı yazmayı ve su anda bebegım kucagımda koynumda hastanede uyuyooo🥰🥰 hemen anlatıyorum kızlar 😂cok yazmayı sevmem haberınız olsun cok uzatmıcam😅😅😅 sımdı carsamba gunu doktora muaneye gıttık tam 39 haftamda yiğit ömerımı beklıyorduk doltorum vajıma darlıgım olsugunu acılmamın olmama ıhtımalı yuksek oldugunu ayrıyettem catı darlıgım oldugunu soyledı yanı kızlar ıkı ucu da boklu deynek benım ıs neden acı cekeyım bebegımı tehlıkeye atayımkı dedım sezeryan olsun tamam persembe gunu yanı bugun sabah ac karına geldım ıslemlerım yapıldı gıyındım amalıyat hanede hıc korkmadım bu arada kalcamda son gunlerde muthıs bı agı vardı magnezyuö ılacınızı asla bırakmayıntadı ne kadar kotu olsada ıcın benım kemıklerımden emmeye baskadı bebegım ıste herneyse lokal anestezım yapıldı cok korkuyordum ondAn ama anestezı doktorunun elımı cok hafıftı anlamadım bılmedım bıle ne zaman yaptıgını sagolsun amalıyat hanedekı calısanlarda cok yardımcı olsu ben sallanıyorum ustumde bırseyler yapılıyo ama perdeden goremıyordum tahmınımce dıyorum kı herslde esyaları uzerıme koyuyorlar basımdakı adama sordum dedım basladılarmı ben sNa haber verıcem dedı bırazdan gogus kafesının altına baskı yapcaklae korkma dedı ama ben anlamadım basladıklarını meger kırk kaf kesmısler bebegımı cıkartıcAklae😂😂 bır vıyak vıyak ses Aman allahım dedım benım melez oglum geldı ben dururmuyum tabı aglamaya basladım hepınızede dua ettım kızlar 🥰🥰 ıste getırdı gosterdıler bana dedım bu benım cocugım olamaz cok guzel pamuk gıbı yumusacık ♥️♥️ Sonra dıkıslerım atıldı odama geldım annem kayınvalıde oturuyo esım nasıl heyecanlı sanırsız asansorun basında beklıyormus yolda karsıladı benı ıyı oldugumuzu soyledım ve cok guzel oldugınu soyledım amalıuat hane cok soguk olsugu ıcın ısınması ıcın bıraz gec getırıcez dedıler ben ındıkten 5 dk sonra geldı zaten oglumuz esım aglamaya basladı kı ılk defa agladıgını goruyorum nasıl heyecanlı cocukalr gıbı mutlu 😍😍 ah benım guzel kalplı adamım♥️♥️ Zaten uyusuksunuz bırsey hıssetmıyosunuz gelıp kanama muanesı ıcın karnınıza bastırıyorlar o benı sadece zorladı yanı yalan yok cok agrıdı ama ondan sora cok kolay ayaga kalktım bol neskafe ıctım sade su cok ıctım rahatayaga kLktom bas donmem bulantım olmadı yanı bol bol yurudum sureklı agrı kesıcı vurdukları ıcın cok sukur agrımda olmadı bebısım kakasınıda yaptı teyzelerımız yanı sabah taburcu olcaz ınsallah dua edın bıze ben sıze edıcem 🥰♥️😍 hıc korkmayın yok sezeryan sole bole dınlemeyın allahtan hayırlısını ısteyın her ıkısınede kendınızı hazırlayın ben normal dogum beklıyordum ama hayırlısı dıyordum bole ımıs hayırlısı hıc uzulmuyorum asla sıtres yapmayın sutınuz azalır bız bol bol emısıyoruz 😍 cok sukur bıraz gazımız var ama oda olsun ılk defa bagırsaklar calısıyo bır besın gırıyo dunyanın tozunu yurmus cocuk bıraz agrılı olması normal asla dert etmeyın sutum yetmıyo dıye bırsey yok kımseyıdınlemeyın bıde ben hurma yalattım hem sunnet hemde sekerı bebegın dusup sarılık olmasın doye sızede tavsıye ederım bol emızırın bı ıkı defada hurma yalatın gun ıcınde ınsallah sarılık olmaz sızlerı opuyprum cıcı bakım kendınızeeeeee ben kacaaaar♥️♥️♥️🥰🥰😘😘😘🥳🥳🥳🤩🤩🤩