GoncaClk Hiilaalll 9. Haftadayim ben daha prilam içmeden yapamıyorum icmeyince kendime işkence ediyorum resmen 🤦😔 çok kötü çok Allah yardımcınız olsun 3. Aydan sonra geçer diye umut ediyordum böyle yazılar görünce korkuyorum sürerse hep diye 🙄
merveosman2627 Hiilaalll benimde hiç kesilmedi birsürü ilaç denedim medpamid prillam zofer boş yani 20 haftadayım ümitle geçmesini bekliyorum allah yardımcınız olsun çok iyi anlıyorum
Hiilaalll anne06__ uyku yaptığı için bıraktım 4 Aydan sonra 3 ay kadar 2 gün arayla düzenli serum yedim şu an mide yanmam var gaviskon içiyorum ama asla kesmiyor 🤦🏻♀️
Hiilaalll anne06__ açıkcası bana prillam çok fazla fayda etmedi 3 Aydan sonra geçer denildiği için içip uyudum sadece 4. Aydan sonra da geçmeyince seruma başvurduk ama halen devam ediyor ne yazık ki biraz gücüm tükendi sanırım 😪
anne06__ Hiilaalll çok kötü bir durum gerçekten yaşayan anlar ben ağlıyordum çaresizlikten Allah yardımcınız olsun
Hiilaalll GoncaClk Herkes aynı olacak diye bi şey yok canım ben de korktum hep korkma inşallah senin ki tez zamanda geçer 🤲🏻
Masalmasal2 @GoncaClk 9. Haftada benim tavan yapmıştı çok kötüydüm. Şimdi 16 olduk biraz rahatladım sabredin .
GoncaClk Masalmasal2 Prilam iyi geliyor onun sayesinde ayaktayım icmedigim gün bulantı kusma hep 🙄 ins dediginiz gbi olur🤲
Hiilaalll merveosman2627 söylediğiniz ilaçların hepsini bende kullandım malesef hiç bi etkisi olmuyordu çok az kaldı bizim Doğum korkusu bi yandan kusmalar bi yandan psikolojikmen yoruldum sanki biraz 😌