seda_00 Kızlar özel hastanede doğum yapıcam ama kontrole doktorun özel muayenehanesine gidiyorum . Doktor doğuma gelince ayrı para alır mı acaba yoksa hastaneye verdiğimiz ücretten mi payını alır bilginiz var mı doktora sormaya çekiniyorum 😂
Busra333 seda_00 hiç bilmiyorum cnm ama hastaneye sorduğumuzda 6000 TL doğum ücreti tutar dediler bana Kocaeli de ozel bir hastane. Yani bence ayrı para almaz ama 6000 den zaten kazanıyor.
oglum0603 seda_00 benim doktorumun da özel muayenehanesi vardı, anlaştığı hastane normalde 4 bin doğum ücreti ama doktorum dışarıdan geldiği için 5600 demişti bana
Diloloy seda_00 benim dr umda özel kliği var oraya gidiyorum doğum özel hastane olacak onun anlaştığı hastane 6.500 dedi bize hoca toplamda inşallah geçmez bu tutarı
seda_00 Diloloy çok pahalı ya kuzenime takviye kan falanda verip hesabı 14 bine çıkarmışlardı şok olduk
Ozgekdr Hastaneyle anlaşmalı ise doktorla birlikte toplam fiyatıdır. Ama anlaşmalı değilse doktor ayrı ücret alır.
Diloloy Özel olunca göze almak lazım bunları bide sanirim pandemiden dolayı oda süsleme falan yasak hiç bisey yok doğum fotoğrafı vs bana öyle dendi
Sevgikaya1525 seda_00 bende özelde doğum yapmak istedim ama söylenenleri duyunca ğcret üstüne ücret korktum vazgeçtim😂3500 diorlar 5000 den aşağı çkmıyon