Asyamira Aldefne5 38+2 bizde de hiç bir belirti yok ama zaten sezaryen günümüzü aldık pazartesi kısmetse 🙏☺️
Elif5361 Aldefne5 38+3 yalancı sancı var hareket ettikçe geçen bide bebek kendini kasıyor hep Allah yardımcımız olsun sağlıkla kurtaralım heyecan korku hepsini bi anda yaşıyorum 😊
Nurklc1 Ben 31. Hafta dayım Ankara şehir hastanesine gidiyorum tek kişilik odaya nasıl alıyorlar doğumdan sonra bilgi verir misiniz
Aldefne5 Nurklc1 benim doğumum orda olacak nasipse. Doğumdan sonra yazarım mutlaka hem doğumu hem hastaneyi
Yavrusunaasik 38+4 benim kızımda gelmek bilmiyo biraz doğum korkularım var nasıl yeniden bu korkulari bilmiyorum☹️
Aldefne5 Yavrusunaasik korku hepimizde var ama gecior yani baki değil sonuçta sancı da bebek çıkınca ohh diosun
Aldefne5 Elif5361 evet evet benimkide çok sertlesior alanı daraldı alt tarafına çok vuruyor az kaldı sabretmek lazım
Elif5361 Aldefne5 Alt tarafıma baskı var vajen zonklaması oluyor ama düzenli değil psikolojikmen sürekli lavaboya gidiyorum birşey gelmiş mi 🤣
Aldefne5 Sisiko siz bitirmissiniz tüm günleri 😆 cidden nazlı bu temmuz bebekleri .. ben ilk oğluma çok vakit ayiramiyorum karnm büyüdü sıcak falan.