Ece003 Merhaba çiğ köfte hastası biri olarak hamilelikte zararlı mıdır acaba etsiz olanı hazır o ses çiğföfte yada taksim çiğ köftede satılanlardan ?
SusamTanecigi Ece003 nette zararlı yazması Çin tuzu ve bulyondan dolayıymış öyle okumuştum ama ölçüyü kaçırmadan tadımlık olarak yiyin bende yedim geçen sonra tereddüte kaldım araştırın a bununla karşılaştım
nurnacar değil canım benim canım cok çekmişti bi ara doktorum etsiz yiyebileceğimi söyledi o ara devamlı yedim hic bir sıkıntı olmadı
Ece003 Mom9272 canım şuan çok çekti internete yazınca zararlıdır diyor o yüzden teredütte kaldım teşekkür ederim ☺️
zehranurr Ece003 etli olanı kast ediyor olabilirler. Etsizin bi zararı yok bulgur yiyoruz sonuçta 😂😂🌸🌸🌸
Mucize_anne32 Benim doktorum önermedi yersende çok az tadımlık yee dedi sanirim baharatları falan bide hijyen olup olmasina dikkat etmek lazim dedii
Erez Ece003 Yesillikleri guzelce yika ama mutlaka toksoplazma genelde iyi yikanmayan sebzelerden geçebiliyor
Rzemheri Ece003 doktorlar gebelikte acı yenmesini tavsiye etmiyor benim doktorum acıdan durabildiğin kadar uzak dur dedi, çok acı yememek şartıyla bence arada bir yemekten bir zarar gelmez ☺️
Nazlican1994 Ece003 valla canım hamile kaldığımdan beri yediğim çiğköftenin haddi hesabı yok. Eşim çiğköfteci dükkanı kiralasa daha az masraf okurdu vallahi 🤣 31. Haftaya geldik şükür hiç bi sıkıntı olmadı yiyebilirsin tabi 😍