Cagla-91 Kızlar 18+4 olduk. Kasıklarıma dokunamiyorum o kadar hassas ki sizin de öyle oluyor mu. Ayağa kalkarken falan böyle değişik bi his acıyo gibi. Yani normal mi acaba ilk gebeliğim bilmediğim için soruyorum 😣
[silindi] Cagla-91 Benimde vardı hala ara ara oluyor enfeksiyon varmış bende ondan heralde bilmiyorum hala neden olduğunu
DenizBilge 18+5′teyim bende de kasık ağrısı var. Ayağa kalkarken, sağa sola dönerken. Kas ağrısı gibi. [silindi] @Cagla-91
[silindi] Cagla-91 yoktur o zaman stres yapma sen bende var ondan dedim herkeste olmak zorunda değil Allah sağ salim kucagimiza aldırsin 🙏
Cagla-91 DenizBilge yaa geçen ben böyle bi başlık açtım kimse cevap vermedi 😂 aynı bende de var o. Kasıklarım acıyor yattığımda sağa sola dönerken,ayağa kalkarken. Sizinde mi öyle
Babyahu Cagla-91 merhaba bende 18+2 haftalık hamileyim doktorum erken başlamış ağrıların kefir, yoğurt, süt tüketmen lazım bolca dedi 😊 ilaç yazmak için ise erken gördü ilerde daha çok ihtiyacın olacak dedi 🤗
DenizBilge Cagla-91 çok ağrıyor benimde. Karın ağrısı gibi değil. Kas ağrısı. Tam kemiğin etrafı ağrıyor. Doktora gidince soracağım bende.
Babyahu Cagla-91 normal demedi erken başlamış ağrıların ve sancıların dedi o yüzden bunları tüket dedi 🤗 tabii siz kendi doktorunuza danışın belki farklı bir şey söyler
Cagla-91 Babyahu tamamdır teşekkür ederim☺️ Aslında cok süt tüketiyorum ama ben de neyse gittiğimde bi sorayım 🥰