EsilaErtugrul 1 cm açılma ve rahimde yumuşama var. Kasılmalarım fazlalaştı bebek hareketleri azaldı, aşağıya acayip bir baskı var yürümekte zorlanıyorum artık. Ve sabırsızlıkla bekliyorum prensesimi.. sağlıkla gelsin😍 sizde durumlar nedir belirtiler var mı?
Babyasia EsilaErtugrul Bende 39a girdim bütün belirtiler aynı ama açıklığa bakılmadi ne durumda bilmiyorum 💁♀️
burcinnb EsilaErtugrul bende yarın tam 39 olucam benimde 1 cm açılma var baskı var ama hala gelen giden yok😂
eaktr EsilaErtugrul bende de aynı şekilde dün muayene oldum, çatı müsait, 1 cm açılma var, rahim yumuşamış ama kanala girmemiş henüz oğlum. Bol bol yürüyüş önerdi😓 36+3 deyim, bir de hareketler son gaz devam çok çok sertleşti hareketleri canımı acıtıyor 🙃
EsilaErtugrul irorkay karnında bebek bir anda taş gibi oluyor, sertleşiyor bütün karnın 30 40 saniye sonra normale dönüyor. Ben kasılma olunca aşağıya doğru baskı hissediyorum bide
elifinannesiiii Bizde an itibariyle 39 olduk yürürken inanılmaz baskı hissediyorum bende. sanki ben adım attıkça aşağıdan fırlicak hissi geliyor😂 sizde de öyle mi?
irorkay EsilaErtugrul peki ağrı vs oluyor mu bu olurken acaba bir de bebeğin bir bölgesi mi sertleşiyor karında tamamı mı acaba
EsilaErtugrul irorkay benim aşağıya doğru baskı oluyor bebek kendini aşağıya itiyor kanala girmek için heralde. Karnımın tamamı sertleşiyor bir bölümü değil
Catlover Bizde 36+3 teyiz artık çok şükür rahim ağzı kısa olduğu için erken doğum riskim vardı buraya kadar bekledi çok şükür güzel kızım benimde aynı şekilde aşırı baskı hissi ara ara ağrılarım oluyor kontrolümüz yarın bakalım ne diyecek doktorumuz🙏🏻