Zelihaoncl Kızlar benımki sureklı hıçkırıyor içeride 31.haftalıgız benım gıbı var mı bebegı hıckırıklı olan 😂
Aylinsemih Zelihaoncl nasıl anlıyorsun hickirdigini canm arada göbeğinin alt kısmında ya sağda yada solda pes pese bisey oluyor tekme gibi kalp atımı gibi deli ediyor bazen uzun sürüyor böyle bisey mi hıçkırık
Cennet-polat Zelihaoncl bizimkide hickiriyor 19. haftadan beri ara ara ☺️kiyamam minicikler hickiriyorlar eşim aşkım su iç bebisi hıçkırık tuttu diyor 😁
Zelihaoncl Aylinsemih Evet canım kasıgımın sag kısmında zaten kafası orda sureklı ritmik hareket oluyor kalp atışı gıbı 😂
Cennet-polat Aylinsemih uzun süre böyle 3.5dakika hep aynı yerde atıyor canım nasıl biz hickiriyoruz üst üste aynı onun gibi
Zelihaoncl Cennet-polat Kıyamıyorum ya benımkı çok hıçkırıklı birseyler yiyince oluyor genellikle tatlı seyler 😂😂 benım ıcım gııdyor o hıçkırınca
Aylinsemih Cennet-polat benm de aynı yerde baya uzun sürüyor ama ne olduğunu cozememistim hickirik yani o hissettiğim geçen okadar sınır oldum ki hafif karnıma vurdum yeter dur diye
hilal20gcm Zelihaoncl bende eşime diyorum senin ki yine başladı hıçkırmaya o da hissetmeye çalışıyor ama hissedemiyor 😂
Suleasyaa Bende çok hickiririm ne yesem annem de bana hamile çok hıckirir uyutmazmiisim şimdi kızım da öyle 🤣 günde 3-4 defa hickiririr uzunnn uzunnn yavrum🥰
bahtnurr1 Ayy ben 25.haftadayım hıçkırığa hiç gelmedim 😂 normal hareketi hissediyorum ama o kadar seri atım gibi sadece ilk başlarda olmuştu beklemedeyim 🥰🥰
Arducsumi_1 Zelihaoncl ben 17. Haftama girdim şuan göbek deliğimin biraz altında kalp atışı gibi bir şey hissediyorum o hıçkırık mı oluyor şimdi 🙈😃☺️
Tospikinannesiii Benim kızımda çok hıçkırırdı doktorum sindirim sistemi gelişiyor. Hıçkıran bebekler pek gaz sorunu yaşamaz demişti gerçekten de gazsız bi bebekti kızım inşallah sizinkiler de öyle olur