Arass kizlar kizim olucak Allah nasip ederse.emzik zinciri yaptrmak istiyorum.bildiginiz guvenilir uygun yapan site varmi.
maat Arass cinderella Bu arkadaşın ürünlerini tavsiye ederim. https://www.instagram.com/sibel.oztuncc
Umrankement Deniz2961 nasil yaptin acaba . Mantikli olan sanirim bende bebegimin herseyini kendim yapmak istiryorum nevresim kumasi aldim onlarida kendim hapicam emzik zinxirinide kendim yapim nerden aldiniz vs nasil yaptiniz acaba 🤗
Enesefe Arass kusura bakma yanlış okumusum ben canım normal emzik zinciri sandım o yüzde n e bebek dedim😀😀
Oglununannesi Arass ben instagramdan yaptırdım iki isim 28 tl artı anne baba baş harfiyle 30 a geldi kargo dahil bakayım bi siteye bulursam yazıcam😂
Nur_sen Arass canım ben kendim yaptım istediğim gibi oldu iki isim yazdım maliyeti 10 lira bile tutmadı. Simdi ablamin kızına da yapicam. Almaya kalkınca 2 isim en az 25 lira
Nesomer Arass Instagramda pembemavizincir sayfasından aldım 20₺ ve kargo ücreti almıyorlar. 3 güne geldi ve çok güzel ben çok beğendim
Deniz2961 Umrankement cnm cogu tuafıyeden vr malzemeler ordan aldım youtu.be de videosu var cooook basit ztn
Ozcndln Arass canım ben ınstagramda minababy tasarım sayfası var ordan yaptırmayı düsünüyorum bi bak istersen 😄
Kubranurbulur Arass instagramda emzikcinziri1 bir de emzikzincirleri6 diye sayfalar var takip ediyorum güvenilir bi sayfa
Hayalll Arass zeynonun_atolyesi Ben burdan yptrdim cok memnunum tvsye ederim 2gunde gldi cnm :) isdersen syfama bakabilirsin instgram aysekakmaz
AiA Bence fiyatına bakarak karar vermeyin . Çocuklar zinciri ağzına falan götürüyor . Sağlıklı olsun derim 🤔