Kvsraykt Edizinannesi1 benim doktorum İsmail kestane park hayatta bakalım masraflar ne kadar tutacak doğum ücretini danışma söylemedi sanki gizli dosya
Sevcannn10 Edizinannesi1 fuar hastanesi İsa hocaya gidiyorum. Suda doğum yaptırıyor. Çok memnunum. Doğum ücretlerini sonlara doğru söylüyorlar :)
Kuzusunannesi Edizinannesi1 seda kayman Köseye gittim park hayatta gayet güzel ilgilendi birinci çocugumda. Şimdi ikinciye hamileyim direk ona gidicem
Meliiil23 Edizinannesi1 mavi hastanede Mehmet yilmazere gidiyorum çok çok coookk memnunum kesinlikle tavsiye ederim.
BrcYrt Benim doktorum da üniversite hastanesinde Mehmet Yılmazer eğer devlet hastanesine de gitmek istersen İsmail Teker var o da çok iyi bir doktor
Edizinannesi1 BrcYrt İsmail tekere gittim ama memnun kalamadım hiç detay fotoğraf hiç bir şey söylemedi girmemle çıkmam bir oldu
BrcYrt Edizinannesi1 Edizinannesi1 evet çok konuşmayı sevmez biraz😂 sen sordukça cevap verir😉 ama cerrahlığı on numara 👍🏼🙋🏼♀️ Park Hastanesinde Prof. Dr. Gülengül hoca var ondan da çok memnun olanları duydum istersen dene memnun kalırsan devam edersin
Elif_Can_67 Edizinannesi1 o doktora ikili tarama testi icin gittim girmekle cikmam bir oldu sezeryanim var sizinle ugrasamam dedi
Elif_Can_67 Edizinannesi1 Yapti maalesef 20 gece girdim 21 gece ciktim ultrasondan hemen daha o zamana kadar kalp atışını dinlememiştir dinlemek istiyorum dedim sezeryanim var ugrasamam dedi
BrcYrt Meliiil23 benim de dün kontrolüm vardı😂 Pazartesi günü de şeker yüklemesi yapılacak😵💫 bugün 24+2 olduk 🥰
cahillesohbetikestim Edizinannesi1 ben fuar hastanesi Cemile kurttay a gidiyorum ilgi alaka çok iyi her şeyi tek tek anlatıyor video ses kaydı izin veren bir doktor muayene ücreti 100 TL doğum ücreti ne kadar bilmiyorum daha yolun başında sayılırız 😊