333 Dertlesmeyegeldim endişelenmeyin hemen bende sen olmuştu koşa koşa acile gittik geldik eve gelmiştim oynamaya başladı tuzsuz ayran için karnınıza hafif masaj yapın oynar
Baharimmmmm06 Dertlesmeyegeldim ayni haftalardayiz bugun biraz yogundum misafirim vardi yoruldum gun icin hic dogru duzgun hissedemedim ama suan uzaniyorum hissediyorum.
Seda_nrr Dertlesmeyegeldim ya hiç hareket etmediyse bişey diyemem ama benim tamda sizin haftanızda bir kaç günüm öyle geçti normaldede çok hareketlidir mesela.Ama sonra düzeldi.Birde aşırı bir sıcak var bünyemiz sarsılıyor oda etkiliyor olabilir
Mrv9191 Dertlesmeyegeldim 35+1 haftalığım bende de ara ara oluyor bi gün çok hareketliyken bi gün hissetmiyorum belki biz uyurken hareket ediyordur ☺️ Bende korkuyordum ama kötü düşünmemek gerekir
Bsraa35 Dertlesmeyegeldim 28. Haftaya kadar düzensiz oluyor merak etmeyin bende 24. Haftada koştur koştur hareket etmiyor diye gitmiştim keyfi gayet yerindeydi 🤗 şuan 38+6 yız şimdi ki hareketli önemli saat başı hareketi olması gerekiyormuş 😍
elif6093 Dertlesmeyegeldim dinlenin ve sol tarafiniza yatin birde tatli biseyler atistirin sonra baslar oynamaya 😇
Fatma_7 Dertlesmeyegeldim her günü bir olmuyor onlarında mayışık olduğu günler oluyor 😂 hareket hissetmediğinde sırt üstü yatıp dizlerini sırayla karnına çek bırak arada da karnını sıvazla. Bayramın birinci günü de benim sıpam ödümü kopardı 😂