Deniz59 Almak istiyorum konuşturmak istiyorum ama dişiler konuşmuyormuş galiba sizinkiler dişimi erkek mi konuşturabildiniz mi
Koylu_guzeli Deniz59 benim erkekti çok ilgilendim konuşuyordu birsuru kelime ogretmistim çok tatlılar bana arkadaş olmuştu ama tabi ölünce çök üzülüyor insan baglaniyor insan
Gamzebrb Deniz59 biraz uğraş istiyo bizim vardı hiç konuşamadan öldü önceden konuşuyomuş eşi ölünce bidaha hiç konuşmadı inşallah sizinkisi hemen konuşur ☺️
ysmn_kck17 Deniz59 Erkek diye aldık dişi çıktı eşim sürekli konuştu ilgilendi ve konuşmaya başladı . Ama bı gün camdan kaciverdi anlamadık bile . Eğer yeni doğum yaptiyssniz hiç almayın hem bebeğe alerji yapar tüyleri hem çok pisletiyorlar heryer tüy yem oluyor kafesinde olsa bile.
asena9 Deniz59 bende 9 aylık erkek var 6 aydır bizimle şimdilik konuşamıyor ama çabalıyor, evde kediniz köpeğiniz yoksa tavsiye ederim
UsanmazPandaaa Deniz59 erkek ve yavru olursa daha çabuk konuşur beniö vardi Bulutum 3 ayda egittim konuşturdum seni seviyorum babacık cici kuş ben geldim falan diyordu ama malesef kaçtı 😒 ondan sonra kuş almayı düşünmedim düşünmüyorum
ysmn_kck17 Deniz59 bebekten ilgilenicek vakit bulamicaksin ama yinede sen bilirsin bebegn olsun bence biraz daha büyüdükten sonra alırsan iyi olur derim
gbyalcin Deniz59 erkek kuşum konuşuyodu, dişleri de konuşturanlar varmış ama çok daha zor hem de daha az kelime öğreniyolar diye biliyorum
gbyalcin Deniz59 erkekle de çok ilgilenmek gerekiyo ama konuşunca çok tatlı oluyolar. Benimki cicikuş, babacık, annecik, annişko bi de safiş diyodu 😍
Cicekkiz1 Deniz59 canım erkeklerin burun delikleri mavi, dişilerin kahverengi oluyor 😊 tabi çok çok yavruysa karıştırabiliyorlar. Çok iyi anlayan birisi olması lazım