Minignannesi Kızlar 24. Haftamdayım ve bebeğim hareketli Bi bebek değil bazıları sürekli hissediyorum uyutmuyor falan diyor benimkinde mi bir sıkıntı var acaba arada bir canı isterse Bi kaç tekme atıyor bu kadar 😶
ysmn_kck17 Minignannesi Ben 28 den itibaren hissettim ve takip ettim geceleri uyurdu gündüzler gümbür gümbür şuan aynısı . Gecelerimiz rahat çok sukur gunduzlerimiz dolu dolu geçiyor ☺️ sizinde böyle devam ederse demekki sakin bir bebiş annesi olacaksınız 🤭🤭 tabi bunlarin sagi solu belli olmaz 😊😊
Serpilbb Minignannesi o haftalarda normal uyutmama derecesine 3. Trimeserde geliniyor keyfine bak 😄 bazı bebeklerde sakin olabiliyor
bck Minignannesi benim bebeğimde seninki gibi 34 haftalık oldum çok şükür hala öyle uyutmaması falan yok. Şekerin düzenli gidiyorsa bebekte öyle enerji atağı olmuyor nasıl tatlı yiyince bi hareketlilik geliyor hani dengeli beslenip şekeri kontrol altında tutuyorsan bana böyle açıklamıştı doktorum inşallah hepimiz sağlıkla kolaylıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi 🌸🥰
Minignannesi Deniz59 inşallah benim de öyle olur ya doktorda çok şükür bir sorun çıkmıyor ama hareketli değil
Minignannesi ysmn_kck17 ya sakin olması da korkutuyor aslında ben zaten 22den sonra hissetmeye başladım az kımıldayınca da korkuyorum bazen diyorum keşke hareketli Bi bebek olsa ama yok 😄
Minignannesi Serpilbb bana da Bi kaç kişi uyutmuyor beni tekmelerle uyandırıyor falan dedi benimle aynı haftada hemde 🤦♀️ bende diyorum acaba benimki mi normal değil,😄
ysmn_kck17 Minignannesi her bebek farklı kuzum valla keyfine göre öyle oynatiyorlar ki parmaklarında sen bı doğsun o zaman gör 😃 tabi az hareket endişelendiriyor insanı ama Allah’ım izniyle sagsalim doğar büyür anlamazsın sağlıkla al kucağına ❤️
Serpilbb Minignannesi bence şeydir geceleri daha çok hareket ediyorlar ya hareketlerini hissetmek için uyumuyordur bende öyle yapıyordum 😂
Minignannesi Serpilbb bende öyle yapıyorum gece uyumadan önce bir tekmeliyor sonra sabaha kadar yatıyor galiba 😂
Minignannesi bck Amin canım benim inşallah sakin Bi bebek olucak galiba çünkü çok şükür bir sorun gözükmüyor ben şekerli şeyler yesem de hareket aynı yani değişmiyor aman sağlıkla doğsunlar da 😍🥰
sedanursahin Minignannesi 27 haftalık hamileyim tembel mi uykucumu bilemedim bende🤦🏻♀️ sürekli ayakta olmama baglıyorum fırsat bulamıyordur bebişim🥲🤣
Minignannesi sedanursahin bende genelde ayaktayım bazen uzanıyorum çok çok sonra hareket ediyor oda Bi iki tekme tamam 😄